keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Asiat, jotka tuovat virtaa syksyyn ♥

Päätin osallistua Kivemman blogin syyskuun listahaasteeseen. Tällä kertaa pohditaan, että mitkä asiat tuovat virtaa syksyyn.  Minullehan syksy on jo kauan ollut se vuodenajoista paras ♥ Siksi näitä asioita on helppo listata. Eikä tässä edes ole kaikki virtaa tuovat asiat. Monia asioita on kovin vaikea pukea sanoiksi. Mutta yritetään!


Oma lauma ♥

No mikäpä muukaan! Ilman näitä ihanuuksia ei jaksaisi ylipäätään yhtään mitään. Ja eritoten tuo nuorempi (ja karvaisempi) herrasmies on erityisen lähellä sydäntä. Se kun joutuu pääsee etenkin nuo luontojutut aina kokemaan mun kanssani.

 


 Metsäily

Metsässä on aina kivaa, mutta syksyllä ihan superkivaa. Kaikki ne tuoksut ja värit ♥ ja se rauha!!

 

Ulkoilu ylipäätään & siinä sivussa valokuvaaminen

Kun on niin nättiä ympärillä, niin kivahan sitä on kameraa kantaa mukana. Sitä paitsi on mukavampi ulkoilla ja kantaa kameraa mukana viileämmillä ilmoilla, kuin kesäkuumalla ;) Ja jotenkin se syksyn värimaailmakin innostaa enemmän kameran mukana kantamiseen.



Torpan lämmitys

Talven myötä puulämmitteisessä talossa alkaa se lämmittäminen jossain kohtaa tökkiä. Mutta kesän jäljiltä kun aletaan taas pönttöuunia ja leivinuunia lämmittää, niin ai jee mutta se on kivaa ♥ Ja se puun tuoma lämpö ja tuoksu kotiin – sitä ei vaan voita mikään.



Pimenevät illat

Jotain ne ahdistaa, jotkut on innoissaan. Saa poltella taas kynttilöitä. Saa viritellä ulkotulia pihalle. Jimin & Tyynen haudalleki saa taas viedä lyhdyt takaisin ja pistää kynttilät palamaan. Voi lähteä lenkille ihan missä tahansa vaatteissa eikä kukaan huomaa mitään (tää on ehkä paras juttu pimeässä).



Punaviini & hyvä ruoka

Viime viikonloppuna vietettiin Viinipäiväntasausta, eli valkoviini vaihtui taas punaviiniin. Ja kylläpä maistui punkku pitkästä aikaa hyvälle! Ja mikäs sen parempi syysateria kuin leivinuunissa pitkään haudutettu pataruoka hyvän punkun kera.


Ja hei, enää alle 100 päivää jouluun!!!! ♥
Sen odottamisessa & suunnittelussa ei paljoa vesisateet ja pimeydet paina.

Mitäs energianlähteitä teillä muilla on...?

6 kommenttia:

  1. Olet ihminen joka löytää elämänilon pienistä asioista. Sinä näet arjen yläpuolelle. Arki kätkee usein ne pienet elämänilot, vaikka ne ovat siinä lähellä.
    Teillä on niin lutusia lemmikkejä.
    Paljon samoja asioita, jotka ovat voimaannuttavia. Uuniin tulet, hyvä kirja tai villasukan neulos.
    Ihania syyspäiviä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ♥
      Olen yrittänyt muuttua suorittajasta nautiskelijaksi. Sillä tiellä ollaan edelleenkin ja joka päivä on yhtä oppimista.
      Ja kiitos, lemmikit ovat lutuisuuden lisäksi meille erittäin tärkeitä perheenjäseniä! ♥
      Hei minähän unohdin omasta listastani ihan täysin kirjat - kiitos kun muistutit, nimimerkillä intohimoinen kirjojen lukija :)
      Samoin sinulle, raikkaita ja värikkäitä syyspäiviä!! ♥

      Poista
  2. Toi lämmityskauden korkkaaminen on kyllä yks vuoden kohokohdista! Aamukahvi maistuu niin paljon paremmalle kun puuhella hohkaa♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mähän unohdin ihan täysin pannukahvit puuhellalla! :D Kiitos muistutuksesta! Puuhellan lämpö on kyllä jotain ihan sanoinkuvaamatonta! ♥

      Poista
  3. Metsä on kyllä kauneimmillaan syksyllä! :) Mä oon nyt parina vuonna huomannut, että lopulta kesällä tulee otettua tosi vähän kuvia. Sitten syksyllä taas kamera kulkee paljon mukana ja kuvia tulee kesänkin edestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Veera! ♥
      Joo mä olen huomannut ihan saman. Ehkä se kesän kuumuus osaltaan aiheuttaa sen ettei jaksa kantaa painavaa kameraa aina mukana. Eikä ne kesän väritkään ole mun silmään niin houkuttelevat mitä syksyllä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)