torstai 5. syyskuuta 2013

Maissikanaa

..eli pikapikaruokaa leivonnan keskellä! Olin kyllä tänään erittäin aikaansaava. Normaalin työpäivän lisäksi olen tänään tehnyt muutaman juustokakun sekä mokkapaloja! :)
Välillä ahkeroidaan ja välillä taas laiskotellaan! :)
Kanoihin idea löytyi Lillamyyn keittiössä -blogista. Pakkasessa oli yksi paketti broilerin fileepihvejä ja kaapissa avattu pussi maissilastuja. Nämä broiskut kyllä pysyvät meidän ruokalistalla, oli aikas makoisia. Kylkeen sopisi vielä mozarellatikut, sipulirenkaat jne jne. Tällä kertaa broiskun kaverina oli tylsästi vaan perunaa ja kasviksia.

Maissikuorrutetut broilerin sisäfileet & kasvikset



maustamattomia broilerin sisäfileitä
maissilastuja
muna
suolaa ja pippuria

Leikkaa fileepihvi 3 osaan.
Pyörittele huoneenlämpöiset broiskunpalat ensin munassa (mausta rikottu muna ripauksella suolaa ja pippuria ), sitten murskatuissa maissilastuissa ja asettele leivinpaperin päälle uunipellille.
Ripottele pinnalle vielä hieman suolaa ja pippurirouhetta.
Paista n.20min 200`c.

Leikkaa potut kuorineen päivineen suikaleiksi. Pilko myös porkkanat ja sipulit. Pyöritä ne öljy-mausteseoksessa ja pistä broiskujen kanssa samaksi aikaa uuniin.

Kylttikin on vihdoin valmis! :)

Loppusiivous puuceessä tehty! :)

4 kommenttia:

  1. Mä tein joku aika sitten samaan tyyliin lohta. Alle paistettiin lohkoperunoita ja koko komeus kruunattiin salsa-ranskankermakastikkeella. Sitä syödessä kävi mielessä, että voisi toimia kanankin kanssa :) Täytyy siis testata! Sitä lohiohjetta en koskaan ehtinyt kirjoittaa blogiin asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ajattelinkin että en kyllä ole sellaista blogissasi nähnyt. Yrität pimittää meiltä herkkureseptin! ;)
      Tuo salsa-ranskankermakastike kuulostaa muuten erittäin hyvältä!! :)

      Poista
    2. Täytyy jossain vaiheessa laittaa ohje jakoon :)

      Poista
  2. Tätä täytyy kokeilla pian, tosi kiva resepti, joka on ollut tosi kauan kokeilulistalla ja aina unohtunut. Kiitos muistutuksesta, otanpa ohjeen talteen.:) Olet kyllä ollut tosi aikaansaava. Itse en ole jaksanut tällä viikolla työpäivien jälkeen oikein mitään.:/ Vasta palasin lomilta ja sen kyllä huomaa. Lisäksi hammaslääkäri ja siitä johtuva särky on verottanut voimia. Hetken jo luulin, että olen flunssankin saanut.. Noh, onneksi myös viikonlopuksi luvataan kaunista & lämmintä säätä, täytyy ulkoilla ja varmaan leipoakin.:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)