tag:blogger.com,1999:blog-919995813781880298.post4175528278164562884..comments2024-01-07T01:57:29.975-08:00Comments on Elämää Koivurannassa: Paprikapossua & paistettuja kanttarellejaNanne - Elämää Koivurannassahttp://www.blogger.com/profile/08789427150024649886noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-919995813781880298.post-4989145010381497872016-08-17T10:16:35.057-07:002016-08-17T10:16:35.057-07:00Kannattaa kokeilla! Me just pohdittiin että koska ...Kannattaa kokeilla! Me just pohdittiin että koska tätä herkkua taas tehtäis! :)<br />Täytyykin kokeilla kans noita suppiksia, ehkä ne osuis jo omaankin makuhermoon. Nanne - Elämää Koivurannassahttps://www.blogger.com/profile/08789427150024649886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-919995813781880298.post-17906663639534801902016-08-14T11:18:03.477-07:002016-08-14T11:18:03.477-07:00No on kyllä varsinainen herkkuateria!:) Parprikapo...No on kyllä varsinainen herkkuateria!:) Parprikapossu kuulostaa sen verran hyvältä, että sitä on kyllä pakko kokeilla. Kiva että innostuit kantarelleista, ne on niin herkullisia!:) Lempisieni suppisten ohella. Suppikset sopii ihan täydellisesti talvisiin lihapatoihin. Nam nam!!Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-919995813781880298.post-6769851191042425712016-08-14T05:49:49.676-07:002016-08-14T05:49:49.676-07:00Olen samaa mieltä!! Meillä kassleri on suurta herk...Olen samaa mieltä!! Meillä kassleri on suurta herkkua, oikeastaan ihan joka tavalla valmistettuna. Välillä tehdään lihakastikkeita, välillä patoja, joskus taas pihvejä ja suurta herkkuahan on tietenkin ylikypsä kassleri. <br />Kasslerista on moneksi! :)Nanne - Elämää Koivurannassahttps://www.blogger.com/profile/08789427150024649886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-919995813781880298.post-91489458169243905312016-08-14T05:48:55.255-07:002016-08-14T05:48:55.255-07:00Härkäpapurouhetta olen minäkin innostunut kokeilem...Härkäpapurouhetta olen minäkin innostunut kokeilemaan vasta noiden silakkapihvien jälkeen enemmänkin. Saas nähdä mihin kaikkiin ruokiin sitä vielä keksin laittaa. Ehkä pieneksi murennettuna sopisi myös leipien joukkoon....?!<br />Pitääkin kokeilla paprikapossua joskus myös kanalla. Sopii varmasti ihan yhtä hyvin kuin possukin! Nanne - Elämää Koivurannassahttps://www.blogger.com/profile/08789427150024649886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-919995813781880298.post-67050230883776031212016-08-13T04:12:16.403-07:002016-08-13T04:12:16.403-07:00Possunniskasta saa kyllä niin hyvää, kunhan sen va...Possunniskasta saa kyllä niin hyvää, kunhan sen vaan valmistaa ajan kanssa, kuten totesit. Aivan liian aliarvostettu raaka-aine...edullista ja sopivan rasvainen koostumus muhevaan lopputulokseen. Nam :)Suvi - Lahoa rautaahttps://www.blogger.com/profile/09593030507751596583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-919995813781880298.post-25006413030552943172016-08-13T02:06:27.146-07:002016-08-13T02:06:27.146-07:00Eihän noista aineksista voi tulla kun hyvää ruokaa...Eihän noista aineksista voi tulla kun hyvää ruokaa. Paprikainen possu on taatuti ihan meilläkin tykättyä ruokaa, joten pitääpä tehdä sitä piakkoin.Samantapaista ruokaa olen tehnyt broielrista.<br /><br />Aamupaloista olen tasan samaa mieltä...minäkin nautin lomapäivinä eniten kiireettömistä aamuista. Tyäpäivinä herätys viim 6 ja aika pikainen lähtö, joten siinä ei paljoa aamupaloista nautita, varsinkin kun mies on niin eri rytmisää....hän siis nukkuu vielä monta tuntia lähtöni jälkeen. Minulla on arkivapaita onneksi, joten niinä aamuina nautin myöhemmistä hitaista aamupaloista. tykkään myös jogurtti-marja-hunajaseoksesta, härkäpapurouhetta??? olenkohan koskaan edes maistellut?<br /><br />Kantarellit, suppilovahverot ja mustat torvisienet ovat aina olleet minulle herkkua, vaan kun toinen syöjä ei niistä niin välitä, tulee niitä harvemmin käytettyä. Sienet sopisivat hyvin tuonne paprikaisen liharuoan sekaankin. <br /><br />Mukavaa viikonloppua teille kaikille. Minä lähden tekemään tilauslistoja yms kirjallisia töihin liityviä töitä toisella korvalla kuunnellen riion kisoja ja kauheaa vesisadetta...Mimmi Mhttp://mimminkeittio.vuodatus.net/noreply@blogger.com