Sivut

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Chorizo-pizzakkaa

Mulla oli edellisviikolla erittäin hyvät oltavat, nimittäin kaksi ystävääni tulivat samalla viikolla Espanjasta Suomeen kera tuliaisten. Nyt on kaapissa Mojo -kastiketta, chorizoa ja punaviiniä. 
Chorizosta päätin hetimiten tehdä pizzakkaa. Tämä kun jostain syystä on ihan mun suosikkia! :) Tein chorizo-pizzakan täysin samalla ohjeella kuin salami-paprikapizzakan KLIK, vaihdoin vain salamin chorizomakkaraan.



Ihanan mausteista herkkua! Tällä kertaa pizzakka paistui leivinuunissa. Lämpöä uunissa oli n. 140 astetta ja se paistui siellä noin tunnin ajan. Ai että oli hyvää!!
 Saas nähdä mitä keksin mojo-kastikkeen kaveriksi. Ainakin niitä kanarian perunoita pitää testata. Jos jollain on jotain muita hyviä vinkkejä mojo-kastikkeen käyttöön niin antakaahan kuulua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)