Tässä on ohje mun viikonloppujen suosikkipuurolle. Ekaa kertaa kun tätä tein, en oikein osannu sanoa, että onko tämä nyt hyvää vai ei. Maistui enemmänkin munakaspuurolle, kuin vale-mannapuurolle. Mutta nyt olen oppinut tykkäämään tästä kovastikin. Etenkin hyvän ystävän tekemän karviais-banaanihillon kanssa tämä on ihan älyttömän hyvää. Pitää vaan löytää keitettäessä se sopiva koostumus, niin ei maistu ihan pelkälle munakkaalle! ☺
Ohjeesta suuren suuri kiitos Kirsikalle Myrkynkeittäjä -blogiin
LCHF "Mannapuuro"
1dl kermaa
½ tl psylliumia
1 kananmuna
25g voita
ripaus suolaa
½ tl psylliumia
1 kananmuna
25g voita
ripaus suolaa
Sulata voi kattilassa. Sekoita muuta aineet keskenään ja kaada kattilaan. Kuumenna sekoitellen niin kauan, että koostumus on mieluista/tarpeeksi paksua. Kaada kulhoon ja laita mieluisat lisukkeet päälle ja nauti! Ohjeesta tulee 1 annos.
Jos vaikka sitten paneutuisi reissukertomuksen kirjoittamiseen, vielä kun asiat on suht tuoreessa muistissa.... ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)