Sinappinen munakastike
2-3 kananmunaa
2 prk kermaviiliä
½ dl tilliä hienonnettuna
½ dl ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl sinappia
2 rkl kapriksia
ripaus suolaa
Keitä munat koviksi (8-10 min). Kuori ja hienonna ne. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna kastikkeen maustua hetki kylmässä.
Ruoan kanssa nautimme tälläistä Santa Helena valkoviiniä. Olen ostanut pullon keväällä ihan "hakuammunnalla" Virosta, ja täytyy sanoa että oli kyllä hyvää valkkaria. Alkon sivujen mukaan sopii paremmin kuivalle kuin rasvaiselle kalalle, mutta mielestäni oli kyllä oikein nappivalinta. Tuli siinä pullollinen sitten juotua ihan huomaamatta... ;)
Parasta kesäruokaa!:) Meilläkin eilen syötiin ensimmäiset uudet perunat. Kukahan nyt syö loput vanhat, kun uusien makuun taas päästiin?;)
VastaaPoistaNiinpä! Onneksi niistä on helppo tehdä vaikka ranskiksia hampurilaisten kaveriksi! :)
PoistaMutta on nuo uudet perunat vaan niiiin hyviä.
En itsekään ole ennen hoksannut että kananmunaa kannattaa laittaa myös kylmään kastikkeeseen. Sopi kyllä todella hyvin! Ja mielestäni kapriksetkin sopivat, tuovat mukavaa suolaisuutta. Isäntä niistä tosin ei välittänyt... :)
VastaaPoista