perjantai 12. heinäkuuta 2019

Hasselpähkinä-suklaakakku


Tämä oli vähän niinkuin kakkuvahinko. Mies pyysi tekemään jonkun pienen juustokakun, mielellään jonkun persikkaisen tai suklaisen. Jostain kumman syystä valitsin suklaisen. Mulla oli ajatuksissa tehdä ihan joku muu kakku, mutta kuinka nyt satuinkaan menemään Lidliin kauppaan, eikä siellä myyty lähes mitään niistä aineksista joita olisin tarvinnut.
Niinpä piti vähän soveltaa ja tuloksena syntyi tämä erittäin onnistunut vahinkokakku. Tämä oli äklöttävän makeaa, mutta silti niin hyvää. Ja mikä parasta - ei tarvita liivatteita ja ainesosaluettelokin on mukavan lyhyt.

Hasselpähkinä-suklaakakku
20 cm


Pohja:
200 g Digestive keksejä
70 g voita

Täyte:
200 g Lidlin Mister Choc Hazelnut Crisp -suklaata
2 dl vispikermaa
250 g mascarponejuustoa

Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan. Hienonna keksit ja lisää keksimurun sekaan sula voi. 
 Painele seos irtopohjavuokaan.
Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Jäähdytä. 
Vatkaa kerma vaahdoksi. 
Notkista mascarpone kulhossa ja vatkaa sekaan sula suklaa.
Kaada kermavaahto sekaan ja kaada täyte keksipohjan päälle vuokaan. Tasoita kakun pinta. Anna kakun hyytyä vähintään 3-5 tuntia jääkaapissa.


Viime lauantaina tuli kotiuduttua vasta aamuyön pikkutunneilla ja vitsit että oli upean kuvauksellinen keli. ❤



Mekko ja tennarit vaihtui vauhdissa verkkareihin ja kumisaappaisiin ja äkkiä koiran ja kameran kera pihalle valokuvaamaan. 😂


Vähän kuin enteilisi jo syksyä, mutta ahh 😍 tämä valoisuus!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)