Tänään oli käynti hovikampaajan luona Turussa ja samalla tuli piipahdettua Turun Hansassa sellaisessa liikkeessä kuin Sauna- ja sisustusliike Ajno. Aivan ihana pikkuinen putiikki, osoite on Eerikinkatu 15.
Tälläistä tarttui mukaani tällä kertaa:
Kyltti makuuhuoneen seinälle
Tästä on tarkoitus tulla naulakko Tyynen tarvikkeille :)
Ja vielä ihana paistinpannu, jolla saa tehtyä kullalle maittavat aamupalat ;)
Näistä tavaroista innostuneena tuli taas ihan hirrrrvee sisustusbuumi, saa nähdä saanko oikeesti jotain aikaseksi! :)
Tässä vielä meidän lapsukaiset, jotka ovat jo ihan parhaita kavereita, jaetaan jopa ruoka keskenään! <3
Tyyne oli muuten tänään toista kertaa vapaana pihalla. Valjaiden kanssa ollaan kyllä ulkoiltu, mutta se on vähän ollu sitä sun tätä. Nyt olen rohkeasti päästänyt sitä vapaana iltaisin pihalle, aina kun liikenne tuossa asvalttitiellä on vähentynyt. Vähän pelottaa se, että tuleeko sit enää takaisin jos lähtee johonki pidemmälle reissuun, mutta oon nyt yrittäny ottaa Tyynen sisälle heti ennenku se rupee tyhmän rohkeeks.
maanantai 30. heinäkuuta 2012
keskiviikko 25. heinäkuuta 2012
Kuhaa, nam!!
Eli VIHDOINKIN sitä kuhaa!!
Tässä fileet odottavat paistinpannulle menoa:
Ja tässä sitten valmis ruoka-annos:
Kala siis ihan vaan maustettiin ja paistettiin voissa pannulla. Seuraksi oli yllätys yllätys uusia pottuja, kermaviilikastiketta ja salaattia. Kermaviilikastike taas se perus, eli tilliä, sinappia ja sitruunapippuria.
Ja seuraksi oli vielä tälläistä hyvää valkoviiniä:
Eli Rosière Chardonnay-Viognier.
Äiti & Iskä toivat tätä perjantaina tullessaan, on kyllä todella hyvää valkkaria. Alkon suositusten mukaan sopii rasvaisen kalan, kanan ja salaatin kanssa. Sopi kyllä makkaran ja possunkin kanssa! :)
Tässä fileet odottavat paistinpannulle menoa:
Ja tässä sitten valmis ruoka-annos:
Kala siis ihan vaan maustettiin ja paistettiin voissa pannulla. Seuraksi oli yllätys yllätys uusia pottuja, kermaviilikastiketta ja salaattia. Kermaviilikastike taas se perus, eli tilliä, sinappia ja sitruunapippuria.
Ja seuraksi oli vielä tälläistä hyvää valkoviiniä:
Eli Rosière Chardonnay-Viognier.
Äiti & Iskä toivat tätä perjantaina tullessaan, on kyllä todella hyvää valkkaria. Alkon suositusten mukaan sopii rasvaisen kalan, kanan ja salaatin kanssa. Sopi kyllä makkaran ja possunkin kanssa! :)
Leipomista Jimin nimpparien kunniaksi :)
Niinhän se menee, että aina on joku riittävän hyvä syy leipoa. Tänään se syy oli Jimin nimpparit! :) Ja uunista tuli ulos herkullinen raparperi-mansikka rahka-murupiirakka (vitsi mikä nimihirviö).
Tänään olis sit vielä ruuaksi kuhaa ja uusia perunoita, nam!! :) Viimeinkin tuli sitä kuhaa. Nyt laitetaan yksi ruuaksi, ja yksi odottaa vielä pakkasessa. Toivotaan, että tänä kesänä saataisiin vielä sitä herkkua paljon paljon lisää.
Raparperi-mansikka rahka-murupiirakka
Pohja:
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
125 g voita
1 muna
1 dl kermaa
Täyte:
200 g rahkaa
½ dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
raparperinpaloja
mansikkaa
Mittaa kuivat aineet ja rasva kulhoon ja nypi murumaiseksi seokseksi. Jaa seos kahteen osaan. Lisää toiseen osaan 1 muna ja 1 dl kermaa. Laita taikina voideltuun pyöreään piirasvuokaan, kaada siihen päälle raparperinpalat ja mansikat ja kaada rahkatäyte päälle. Ripottele muruseos rahkan päälle. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.
Tänään olis sit vielä ruuaksi kuhaa ja uusia perunoita, nam!! :) Viimeinkin tuli sitä kuhaa. Nyt laitetaan yksi ruuaksi, ja yksi odottaa vielä pakkasessa. Toivotaan, että tänä kesänä saataisiin vielä sitä herkkua paljon paljon lisää.
sunnuntai 15. heinäkuuta 2012
Viikonloppu oli ja meni
Tuli tilattua Coloresta kaikkea ihanaa sälpettä! :) Suosittelen sitä sisustajan karkkikauppaa, aivan mahtava kauppa!! Kyllä taas kelpaa leipoa ja kokkailla.
Perjantaina tuli tehtyä ruuaksi uunilohta, uusia pottuja, kermaviilikastiketta ja salaattia.
Kermaviilikastikkeeseen tuli purkillinen kermaviiliä, suolaa, sitruunapippuria, hiukan väkevää sinappia sekä tilliä, omasta maasta tietenkin! :) Hyvä, kesäinen ruoka, ja kaikenlisäksi nopea ja vaivaton valmistaa.
Tänään sitten leivoin pizzaa ja jälleen raparperipiirakkaa. Raparperipiirakan tein samalla ohjeella kuin viimeksikin.
Pizzapohjien ohje Pastanjauhajilta.
Perinteinen pizza
Pizzapohja (2 "pizzeriakokoista" pizzaa)
350 g vehnäjauhoja
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 rkl extra vergine -oliiviöljyä
2 1/4 dl lämmintä vettä
Laita jauhot, kuivahiiva ja suola kulhoon ja sekoita. Yleiskone taikinakoukulla on kätevä, mutta käsipelillä ja puulastallakin pärjää. Sekoita öljy ja lämmin vesi (kuivahiivalle vesi saa olla reilusti kädenlämpöistä) ja lisää neste vähitellen taikinaan niin, että siitä tulee tasainen ja pehmeä ja se irtoaa käsistä vaivatessa. Pizzataikinaa kannattaa möyhiä huolella, jotta siihen syntyy hyvä sitko eikä taikina repeile lätyksi kaaviloitaessa. Käytännössä tämä tarkoittaa vähintään 5 minuutin ajoa yleiskoneella tai 10 minuuttia käsin.
Laita vaivattu taikina nousemaan liinalla peitettyyn kulhoon lämpimään paikkaan. Tunnissa taikina nousee yleensä hyvin, vähintään kaksinkertaiseksi.
Vaivaa noussutta taikinaa vielä hetki käsin. Puristele ilmakuplat pois ja veivaa muutenkin voimalla. Taikinan koko pienenee tässä vaiheessa huomattavasti. Jaa taikina kahteen tai kolmeen osaan, tavoittelemiesi pizzojen koosta riippuen.. Kaulitse ja venyttele taikinapala ohueksi (muutamia millejä on hyvä - joka tapauksessa alle puoli senttiä). Levitä päälle haluamasi täytteet.
Meillä tehtiin tällä kertaa pizzat porosta ja ilmakuivatusta kinkusta. Molempiin pizzoihin tuli pohjalle tomaattimurska ja ohut kerrot juustoraastetta. Poropizzaan tuli päälle poron kylmäsavurouhetta, ananasta, aurajuustoa, tuoretta oreganoa sekä juustoraastetta.
Toiseen pizzaan täytteeksi tuli ilmakuivattua kinkkua, vuohenjuustoa, tomaattia, juustoraastetta ja rucolaa. Oliiviöljyssä kastetut rucolat pistin pizzan päälle vasta sen tultua uunista.
Ja tässä vielä tärkeitä vinkkejä siihen pizzan paistoon:
Lämmitä uuni niin lämpimäksi kuin saat. Itse paistan pizzat aina 300 asteessa. Lämmitä peltiä koko lämmityksen ajan uunissa. Tee pizza valmiiksi leivinpaperin päälle, ja siirrä pizza leivinpapereineen kuuman uunipellin päälle. Näin pohja alkaa samantien paistumaan ja siitä tulee rapea.
Paista pizzaa uunista riippuen n. 5-8 minuuttia.
Tässä vielä meidän Kattimatikaisen tyylinäytettä rentoutumisesta:
Perjantaina tuli tehtyä ruuaksi uunilohta, uusia pottuja, kermaviilikastiketta ja salaattia.
Kermaviilikastikkeeseen tuli purkillinen kermaviiliä, suolaa, sitruunapippuria, hiukan väkevää sinappia sekä tilliä, omasta maasta tietenkin! :) Hyvä, kesäinen ruoka, ja kaikenlisäksi nopea ja vaivaton valmistaa.
Tänään sitten leivoin pizzaa ja jälleen raparperipiirakkaa. Raparperipiirakan tein samalla ohjeella kuin viimeksikin.
Pizzapohjien ohje Pastanjauhajilta.
Perinteinen pizza
Pizzapohja (2 "pizzeriakokoista" pizzaa)
350 g vehnäjauhoja
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 rkl extra vergine -oliiviöljyä
2 1/4 dl lämmintä vettä
Laita jauhot, kuivahiiva ja suola kulhoon ja sekoita. Yleiskone taikinakoukulla on kätevä, mutta käsipelillä ja puulastallakin pärjää. Sekoita öljy ja lämmin vesi (kuivahiivalle vesi saa olla reilusti kädenlämpöistä) ja lisää neste vähitellen taikinaan niin, että siitä tulee tasainen ja pehmeä ja se irtoaa käsistä vaivatessa. Pizzataikinaa kannattaa möyhiä huolella, jotta siihen syntyy hyvä sitko eikä taikina repeile lätyksi kaaviloitaessa. Käytännössä tämä tarkoittaa vähintään 5 minuutin ajoa yleiskoneella tai 10 minuuttia käsin.
Laita vaivattu taikina nousemaan liinalla peitettyyn kulhoon lämpimään paikkaan. Tunnissa taikina nousee yleensä hyvin, vähintään kaksinkertaiseksi.
Vaivaa noussutta taikinaa vielä hetki käsin. Puristele ilmakuplat pois ja veivaa muutenkin voimalla. Taikinan koko pienenee tässä vaiheessa huomattavasti. Jaa taikina kahteen tai kolmeen osaan, tavoittelemiesi pizzojen koosta riippuen.. Kaulitse ja venyttele taikinapala ohueksi (muutamia millejä on hyvä - joka tapauksessa alle puoli senttiä). Levitä päälle haluamasi täytteet.
Meillä tehtiin tällä kertaa pizzat porosta ja ilmakuivatusta kinkusta. Molempiin pizzoihin tuli pohjalle tomaattimurska ja ohut kerrot juustoraastetta. Poropizzaan tuli päälle poron kylmäsavurouhetta, ananasta, aurajuustoa, tuoretta oreganoa sekä juustoraastetta.
Toiseen pizzaan täytteeksi tuli ilmakuivattua kinkkua, vuohenjuustoa, tomaattia, juustoraastetta ja rucolaa. Oliiviöljyssä kastetut rucolat pistin pizzan päälle vasta sen tultua uunista.
Ja tässä vielä tärkeitä vinkkejä siihen pizzan paistoon:
Lämmitä uuni niin lämpimäksi kuin saat. Itse paistan pizzat aina 300 asteessa. Lämmitä peltiä koko lämmityksen ajan uunissa. Tee pizza valmiiksi leivinpaperin päälle, ja siirrä pizza leivinpapereineen kuuman uunipellin päälle. Näin pohja alkaa samantien paistumaan ja siitä tulee rapea.
Paista pizzaa uunista riippuen n. 5-8 minuuttia.
Tässä vielä meidän Kattimatikaisen tyylinäytettä rentoutumisesta:
keskiviikko 11. heinäkuuta 2012
Lihapullia, raparperipiirakkaa ja uistelua
Eilen tuli kokeiltua lihapullien tekoon Santa Marian valmista lihapullamaustesettiä. Yleensä olen aika vastaan näitä valmisjuttuja, mutta tässä oli kyllä lopputulos niin herkullinen, että pakko kyllä kokeilla uudestaanki.
Ruuan jälkeen käytiin vähän uistelemassa Pusulanjärvellä. Ei tullut mitään... :( Kuhaa ollaan kovin koitettu saada, mutta tähän saakka tuloksetta. Onneksi kohta on kesäloma ja enemmän aikaa kalastukselle!!
Santa Maria lihapullat
400 g sika-nauta jauhelihaa
1 ps Santa Maria Easy Cooking Meatballs -mausteseosta
0,5 dl vettä
1 muna
1 sipuli
Laita mausteseos turpoamaan veteen n. 5 minuutiksi. Lisää seokseen jauheliha, hienoksi silputtu sipuli ja muna. Pyöritä massa lihapulliksi. Itse paistoin nämä uunissa, 200 astetta ja n. 20 min.
Lisääkkeenä oli puolitettuja tomaatteja suolalla ja mustapippurilla, jotka olivat uunissa pullien vieressä n. 10 min. Viikonlopulta oli jäänyt keitettyjä uusia pottuja, ja ne halkaisin kahtia ja laitoin folion sisään. Lisäksi laitoin kesäkurpitsaa ja kevätsipulia. Maustoin suolalla ja mustapippurilla ja päälle kaadoin vielä maustettua Mustapekka-ruokakermaa purkillisen. Folionyytti oli uunissa samanverran kuin lihapullatkin. Laitoin vielä ennen tarjoilua perunoiden päälle tuoretta ruohosipulia.
Ruuan jälkeen käytiin vähän uistelemassa Pusulanjärvellä. Ei tullut mitään... :( Kuhaa ollaan kovin koitettu saada, mutta tähän saakka tuloksetta. Onneksi kohta on kesäloma ja enemmän aikaa kalastukselle!!
Kalakaveri
Illalla oli vielä pakko leipoa raparperipiirakkaa, koska anoppi oli tuonut ison kassillisen raparperia. En ole mikään suuren suuri raparperin ystävä, mutta täytyy sanoa, että tämä piirakka oli oikein onnistunutta!
Raparperimurupiirakka
8 dl vehnäjauhoja
2½ dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl leivinsoodaa
2 tl vaniljasokeria
250 g voita
Taikinaan lisäksi:
2 dl kermaviiliä/ jogurttia
1 kananmuna
Täyte:
1 l raparperinpaloja
2 prk (a 200 g) kermaviiliä (tai esim. 250 g kermarahkaa ja 1 prk kermaviiliä tms.)
2 kananmunaa
1½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1. Pese raparperin varret, poista mahdolliset puiset säikeet ja pilko raparperit pieniksi paloiksi.
2. Sulata voi kattilassa ja anna kiehua muutama minuutti, niin voi saa karamellisemman maun. Jäähdytä haaleaksi.
3. Valmista muruseos. Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, sooda ja vaniljasokeri. Lisää voi ja sekoita muruseos tasaiseksi. Ota muruseoksesta erilleen 1/3 (n. 250 g ). Tämä pienempi osuus ripotellaan piirakan päälle lopuksi.
4. Sekoita pohjaan tulevan muruseoksen (2/3) joukkoon purkillinen kermaviiliä ja kananmuna. Levitä tasainen taikina leivinpaperin päälle uunivuoan pohjalle.
5. Sekoita täytettä varten kulhossa kaksi purkkia kermaviiliä ja kaksi kananmunaa sekä sokeri ja vaniljasokeri. Kaada seos pohjan päälle.
6. Ripottele päälle pieneksi pilkotut raparperit.
7. Päällimmäiseksi levitellään jäljellä oleva muruseos.
8- Paista 175 asteessa 45 minuuttia.
2½ dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl leivinsoodaa
2 tl vaniljasokeria
250 g voita
Taikinaan lisäksi:
2 dl kermaviiliä/ jogurttia
1 kananmuna
Täyte:
1 l raparperinpaloja
2 prk (a 200 g) kermaviiliä (tai esim. 250 g kermarahkaa ja 1 prk kermaviiliä tms.)
2 kananmunaa
1½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1. Pese raparperin varret, poista mahdolliset puiset säikeet ja pilko raparperit pieniksi paloiksi.
2. Sulata voi kattilassa ja anna kiehua muutama minuutti, niin voi saa karamellisemman maun. Jäähdytä haaleaksi.
3. Valmista muruseos. Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, sooda ja vaniljasokeri. Lisää voi ja sekoita muruseos tasaiseksi. Ota muruseoksesta erilleen 1/3 (n. 250 g ). Tämä pienempi osuus ripotellaan piirakan päälle lopuksi.
4. Sekoita pohjaan tulevan muruseoksen (2/3) joukkoon purkillinen kermaviiliä ja kananmuna. Levitä tasainen taikina leivinpaperin päälle uunivuoan pohjalle.
5. Sekoita täytettä varten kulhossa kaksi purkkia kermaviiliä ja kaksi kananmunaa sekä sokeri ja vaniljasokeri. Kaada seos pohjan päälle.
6. Ripottele päälle pieneksi pilkotut raparperit.
7. Päällimmäiseksi levitellään jäljellä oleva muruseos.
8- Paista 175 asteessa 45 minuuttia.
Tein tämän piirakan sellaiseen lasagnevuokaan. Tuli ihan sopivasti. Ehkä ensi kerralla puolitan koko annoksen ja kokeilen tehdä normaaliin piirakkavuokaan.
Alkuperäinen ohje Ruokailmiöltä.
maanantai 9. heinäkuuta 2012
Kebabia ja Jimin toipumista
Jimi kävi leikkauksen jälkitarkastuksessa 2.7.2012. Hyvin oli jalka lähtenyt luutumaan. Vielä 2,5 kuukautta pitäis ottaa rauhallisesti, eli tarkoittaen että ei repimistä eikä muita rajuja liikkeitä. Mutta muuten liikuntaa saa ja pitää lisätä.
Yks päivä teki mieli kebabia ja koska en periaattesta astu paikalliseen kebabiin, niin piti sitten itse vääntää sellaista. Tällä kertaa ei tehty lihaa itse, koska nälkä oli niin kova, että ruoka piti saada nopeasti. Mutta voin lämpimästi suositella kauppojen pakastealtaasta löytyvää Korv-Göransin kebabia. Mutta nämä kastikkeet oli erittäin onnistuineita. Näitä on pakko tehdä uudelleenkin, ja suosittelen muitakin kokeilemaan, mikäli vain kebabin ystävä on.
Kebabkastike
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulikynttä
1 tlk paseerattua chilitomaattimurskaa
1 kourallinen tuoretta basilikaa
1 rkl tuoretta oreganoa
1/2 tl valkopippuria
1 tl mustapippurirouhetta
1/2-1 tl suolaa
1 rkl sokeria
Jogurttikastike
2 dl Bulgarian jogurttia
1 dl kermaviiliä
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1/3 tl valkopippuria
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl suolaa
1 tl hunajaa
Lämmitä öljyä ja murskattuja valkosipulinkynsiä kattilan pohjalla. Lisää tomaattikastike. Lisää mausteet ja keitä pienimmällä teholla n. 30 minuuttia.
Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua viileässä väh. 20 minuuttia, jotta maut tasaantuvat.
Lisänä kebablihaa, keitettyä riisiä, tomaattia, sipulia ja fetajuustoa.
Alkuperäiset kastikeohjeet Liemessä-blogista.
Yks päivä teki mieli kebabia ja koska en periaattesta astu paikalliseen kebabiin, niin piti sitten itse vääntää sellaista. Tällä kertaa ei tehty lihaa itse, koska nälkä oli niin kova, että ruoka piti saada nopeasti. Mutta voin lämpimästi suositella kauppojen pakastealtaasta löytyvää Korv-Göransin kebabia. Mutta nämä kastikkeet oli erittäin onnistuineita. Näitä on pakko tehdä uudelleenkin, ja suosittelen muitakin kokeilemaan, mikäli vain kebabin ystävä on.
Kebabkastike
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulikynttä
1 tlk paseerattua chilitomaattimurskaa
1 kourallinen tuoretta basilikaa
1 rkl tuoretta oreganoa
1/2 tl valkopippuria
1 tl mustapippurirouhetta
1/2-1 tl suolaa
1 rkl sokeria
Jogurttikastike
2 dl Bulgarian jogurttia
1 dl kermaviiliä
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1/3 tl valkopippuria
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl suolaa
1 tl hunajaa
Lämmitä öljyä ja murskattuja valkosipulinkynsiä kattilan pohjalla. Lisää tomaattikastike. Lisää mausteet ja keitä pienimmällä teholla n. 30 minuuttia.
Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua viileässä väh. 20 minuuttia, jotta maut tasaantuvat.
Lisänä kebablihaa, keitettyä riisiä, tomaattia, sipulia ja fetajuustoa.
Alkuperäiset kastikeohjeet Liemessä-blogista.
Uusi perheenjäsen ja muuta mukavaa
Viimeisimmästä päivityksestä on piiiitkä aika, eikä ole niitä juhannuskuviakaan vielä ilmestynyt. Pitää nekin vielä päivittää. Tässä on vaan ollut aikamoinen meno päällänsä, kun joukkoomme liittyi uusi perheenjäsen, Tyyne-kisu.
Aikamoinen riiviö, mutta sopiipahan hyvin meidän joukkoon! :)
Lauantaina kävi hyvä ystävä kyläilemässä, ja sen kunniaksi piti tietenkin leipoa kakku. Ja hyvää oli, jälleen kerran. Tässä vielä ohjeistusta siihen. Täytyy sanoa, että suklaa ja mango sopii hyvin yhteen!
Aikamoinen riiviö, mutta sopiipahan hyvin meidän joukkoon! :)
Lauantaina kävi hyvä ystävä kyläilemässä, ja sen kunniaksi piti tietenkin leipoa kakku. Ja hyvää oli, jälleen kerran. Tässä vielä ohjeistusta siihen. Täytyy sanoa, että suklaa ja mango sopii hyvin yhteen!
Suklaa-juustokakku
Pohja:
170 g domino-keksejä
50 g voita
Täyte:
2 liivatelehteä
1 prk (2,5 dl) vaahtoutuvaa suklaakermaa (NAM!!!)
100 g suklaata (itse käytin Fazerin sinistä, kun sitä sattui kaapissa olemaan.)
2 rasiaa Valio Viola mango tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
Koristeeksi:
Mansikkaa ja suklaarouhetta
Murskaa keksit ja sulata voi. Yhdistä ainekset ja painele keksivoiseos irtopohjavuoan pohjalle.
Laita liivatteet kylmään veteen pehmiämään.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sulata paloiteltu suklaa mikrossa keskiteholla, sekoita välillä.
Yhdistä se sähkövatkaimella tuorejuuston joukkoon. Lisää myös
vaniljasokeri.
Purista liivatteista vesi. Mittaa pieneen kattilaan 1 rkl vettä.
Kiehauta vesi ja sulata liivatelehdet siihen, nosta kattila levyltä.
Yhdistä liivatteet tuorejuusto-suklaaseokseen samalla sekoittaen.
Lisää lopuksi kermavaahto. Kaada täyte vuokaan. Jätä pinta pehmeän
aaltoilevaksi.
Anna hyytyä peitettynä jääkaapissa vähintään 4 t tai yli yön, jolloin maut tasaantuvat.
Irrota kakku veitsellä vuoan reunasta. Irrota rengas ja siirrä kakku tarjoiluvadille.
Ripota pinnalle suklaarouhetta. Lisää mansikat
Alkuperäinen ohje Valiolta.
Kannattais ehkä tuon Fazerin sinisen sijaan käyttää tummempaa suklaata niin saisi voimakkaamman maun ja sopisi vielä paremmin yhteen tuon mangon kanssa.
Ja vinkkinä muuten, että tuo vaahtoutuva suklaakerma toimii ihan mielettömän hyvin mansikoiden kanssa! Nam!! :)
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)