En keittänyt salaattia varten perunoita, vaan otin jääkaapista noin puoli kiloa valmiiksi keitettyjä varhaisperunoita. Laitan tähän nyt sen ohjeistuksen millä itse salaatin tein.
Pipsan perunasalaatti
500 g valmiiksi keitettyjä varhaisperunoita
1 rkl Dijon sinappia
1 dl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
1 tl sokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 rkl sitruunamehua
3 kevätsipulia varsineen
Aurajuustoa 1/3 pkt
Sekoita isossa kulhossa sinappi, öljy, etikka, sitruunamehu,
sokeri sekä ripaus suolaa ja muutama kierros mustapippuria myllystä. Hienonna kevätsipulin valkoiset ja vihreät osat ja sekoita ne
kastikkeeseen. Sekoita viipaloidut perunat kastikkeeseen isolla puulusikalla. Kääntele sitten kuutioitu sinihomejuusto salaatin sekaan. Lisää suolaa
ja pippuria makusi mukaan. Jos perunat ovat imeneet kaiken nesteen,
lisää vielä hieman oliiviöljyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)