Voin kyllä suositella tätä Kylmäsen poronpalviryynimakkaraa. Oli oikein herkullista. Tosin tykkään muutenkin enemmän ryynimakkarasta, kuin tavallisesta makkarasta.
Makkaran seurana söimme vihannesvartaita (ja onhan tuonne grilliin eksynyt näemmä kaksi Wilhelmin viherpippuri-sulatejuusto makkaraakin).
Puutikut kannattaa liottaa vedessä ennen grillausta, jotta eivät syty palamaan kesken grillauksen.
Pujottelee vartaisiin vuorotellen uusia keitettyjä perunoita, sipulia, paparikaa, kesäkurpitsaa ja valkosipulia. Sivele vihannekset mausteöljyllä (meillä oli Santa Marian BBQ Grilloil allround) ja anna vartaiden hetken aikaa maustua.
Grillaa kypsiksi. Voit grillauksen aikana vielä sivellä kasviksia mausteöljyllä.
Kasviksien lisänä oli perjantailta jäänyttä kylmää valkosipulikastiketta.
Veneilemässäkin eilen käytiin, mutta kovan tuulen vuoksi se ei ollut taas niin kovin mukavaa touhua. Välillä piti istua Jimin seurana veneen pohjalla, jotta ei olisi lähtenyt tuulen mukana lentoon! :)
:D hieno "kampaus!
VastaaPoistaTukka muistuttaa ehkä enemmän mustan lampaan turkkia kuin normaalin ihmisen hiuksia! :D
Poista