lauantai 21. maaliskuuta 2020

Sitä sun tätä -pelti


Nyt (ja miksei muutenkin) kannattaa suosia näitä sitä sun tätä -peltejä. Näihin on helppo hukata kaikkea mahdollista mitä jääkaapista ja pakastimesta löytyy. Huomioi vaan paistoajoissa, että kaikkia aineksia ei välttämättä kannata laittaa yhtaikaa uuniin.

Meidän "sitä sun tätä" -pelti sisälsi tällä kertaa:
☆ punajuurta
☆ perunaa
☆ kesäkurpitsaa
☆ sipulia
☆ parsaa
☆ parsaa pekonilla
☆ broileria pekonilla
☆ halloumijuustoa

Punajuuret, perunat, kesäkurpitsan ja sipulin pyöritin öljyssä ja mausteissa. 

Punajuuret laitoin n. 15 minuuttia ennen muita uuniin. Broilerifileet saivat pannulta paistopinnan, jonka jälkeen pyöritin pekonit ympärille ja laitoin uuniin.
Parsat ja halloumijuustot laitoin uuniin ihan viime minuuteilla ja pistin hetkeksi grillivastuksen päälle, jotta saisin vähän ruskeampaa pintaa aikaiseksi.


Saatiin joululahjaksi valmiita dippimausteseoksia ja nyt teinkin tälle setille kastikkeeksi kermaviilipohjaisen persilja-valkosipulidipin. 

Oli ihan mielettömän hyvää! Tätä tehdään toistekin.


Ja helposta ruuasta puheenollen keittelin itselleni myös ison kattilallisen 👉 hernekeittoa. 😋 Tämän saan nautiskella ihan yksinäni, koska tuo mieheni ei hernarille lämpiä.



Suosittelen myös tätä mahtavan makuista 👉 makaronilaatikkoa. Kaupasta oli yllätys yllätys tavalliset makaronit loppu, mutta onneksi sydänmakaronia löytyi ❤



Nyt kun on arki-iltaisin enemmän aikaa, niin ajeltiin yksi ilta merenrantaan juomaan iltakaffet. Meidän reiteille harvemmin osuu muita ihmisiä eikä tälläkään kertaa näkynyt ketään mailla halmeilla.



Tämä jos mikä on sitä arjen luksusta ❤



Mukavaa viikonloppua 🌞

4 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat♥ Voi nam kun on hyvännäköisiä herkkuja:) Mukavaa viikonloppua sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ruoka oli yksinkertaisen helppoa ja herkullista. Ja jokaiselle jotakin!
      OIkein mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  2. Hei ihana idea toi sitä sun tätä pelti! Meillä kun on monenlaista ruokavaliota ja makumieltymystä niin tästä voi jokainen napsia niitä, mistä tykkää :) Mukavaa sunnuntaipäivää ❤ Kävin muuten tykkäämässä sun FB- sivusta kun en ollut sitä aiemmin hoksannut tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, toivottavasti tämä innostaa myös kokeiluihin!! :)
      Ja kiva kuulla että kävit tykkäämässä. Ja kiitos että jätit kommenttia, koska minäkin löysin sitä kautta sun blogiin. Ihana saada uutta kivaa luettavaa! <3
      Oikein mukavaa alkanutta uutta viikkoa!!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)