torstai 15. tammikuuta 2015

Pekoni on POP - broileria pekoniin käärittynä


Yleensä 99 % teen omavaltaisia päätöksiä siitä mitä meillä syödään. Mutta koska isäntä on kipeänä, niin hellyin kysymään vinkkejä siihen mitä ruokaa sais olla. Vastaus tuli kuin piippuhyllyltä: pekoniin käärittyä broiskua. Ja mitä ei kunnon vaimo tekis miehensä eteen! ☺☻☺

Pekoniin käärittyä broileria


2 pkt (á 450 g) broilerin sisäfilettä (Lidlistä)
2 pkt pekonia

Kääri aina yksi sisäfilepala yhden pakonin sisään.
Paista fileet kevyesti pannulla. Laita uunipellin päälle ritilä, ja broiskut ritilän päälle. Näin ne eivät paistuessaan joudu "lillumaan" pekonista irtoavassa rasvassa.
Paista fileitä 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Voit myös kypsentää fileet pannulla kypsäksi saakka. 


Broisku sai kaverikseen yksinkertaisia, mutta herkullisia uunikasviksia. Eli laitoin pakasteesta pussin jämän Broccoli mix kasviksia uunin kestävään vuokaan. Päälle vähän mausteita ja 1 prk ruokakermaa. Uuniin hieman pidemmäksi aikaa kuin broiskut.
Ja hyvvää tuli!! ☺

SUPERhyvää tuo chiliöljy salaatin kanssa...tämäkin joulupukin tuoma!! ☺

Tiistaina ruoaksi tehtiin blogista jo löytyvää kermaista lihakastiketta, KLIK ja perunaa.


..ja jälkkäriksi tietenkin pala mustikka-rahkapiirakka. 



3 kommenttia:

  1. Mä rakastan yksinkertaisia reseptejä, tää todellakin on sellainen ja jemmaan menee. Tämä uppoaa takuuvarmasti meillä niin Isäntään kuin poikiinkin ja luulen että maistuu se itsellekin. Pikaisia paranemisia teidän isännälle. Ne miehet on NIIN rassukoita, kun ovat kipeänä!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olet Eija niin oikeassa, miehet on kyllä niiiiin ressukoita kun ne sairastaa!! ☺ Mistäköhän sekin johtuu.... Onkohan se ainoa tilaisuus näyttää ettei sittenkään ole niin vahva kuin yleisesti luullaan....

      Poista
  2. Kiva kuulla Heidi että teillä toimii täysin sama ruoka!! ☺

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)