Tämä ohje löytyi Paistetut muikut -blogista.
Ruoka oli taas sarjassamme hyvää, helppoa & edullisesti!! :)
Tulinen kesäkurpitsa-jauhelihapaistos
1 iso kesäkurpitsa
400 g sika-nautajauhelihaa
1 sipuli
1 pss Taco Spice Mix -mausteseosta
chiliä
valkosipulia
öljyä
mustapippuria
150 g juustoraastetta
Ruskista jauheliha pannulla ja sekoita Taco Spice Mix joukkoon pussin
ohjeen mukaan. Kuutioi kesäkurpitsa pieniksi paloiksi ja asettele palat
uunivuoan pohjalle.
Kuori ja pilko sipuli ja lisää se uunivuokaan. Ripottele kesäkurpitsan
päälle pilkottuja chilejä ja valkosipulia oman maun mukaan. Lorauta päälle vielä
tilkka öljyä ja ripaus mustapippuria. Levitä jauhelihaseos vuoan päälle
tasaisesti. Kuorruta paistos juustoraasteella ja paista 200-asteisessa
uunissa noin 30 minuuttia.
Paistoksen kanssa uuniin pistin pekoniin käärittyä leipäjuustoa, NAM!! :)
Nyt voikin mennä täyden vatsan kanssa takaisin maalaushommiin!!
No mut totahan mää teenki! Kurpitsaa puskee sellasta tahtia et huh huh!
VastaaPoistaTähän aikaan vuodesta kesäkurpitsareseptit ovat aina tarpeen. Kuulostaa hyvältä. Ja kiva idea kääriä leipäjuustoa pekoniin.:)
VastaaPoista