Resepti on Tyrniä ja tyrskyjä -blogista.
Kanankoipia & artisokan sydämiä
3 kanankoipea
1 tlk artisokan sydämiä
3 isoa punasipulia
2 tl Dijon sinappia
4 valkosipulinkynttä
½ dl oliiviöljyä
½ dl punaviinietikkaa
½ dl valkoviiniä
ripaus basilikaa
ripaus rakuunaa
1 laakerinlehti
suolaa & pippuria
Laita paloitellut sipulit ja artisokat vuoan pohjalle. Asettele kanat vihannesten päälle. Sekoita sinappi, mausteet sekä öljy, etikka ja valkoviini. Levitä seos kanojen päälle. Ripottele päälle hiukan suolaa & mustapippuria. Kypsennä 180 asteessa noin tunnin ajan (kunnes kanat ovat kypsiä). Levitä välillä paiston aikana kastiketta kanojen päälle.
Näyttääpäs hyvälle! Mums!
VastaaPoista