Uunitortillat
400 g jauhelihaa
1 keltainen paprika
muutama tomaatti
1 sipuli
1 pss Taco-maustetta
½ vettä
salsakastiketta
juustoraastetta
7 vehnätortillaa
Paista jauheliha ja sipuli ja kaada joukkoon myös paprika, tomaatit ja vesi+tacomauste. Anna hautua n. 10 minuuttia. Kaada jauhelihaseosta tortillalevyille ja kääri ne rullalle. Asettele rullat uunivuokaan. Kaada päälle salsakastike, loppu jauhelihaseos (jos sitä jää) ja juustoraaste.
Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Tortillat nautittiin salaatin, ranskankerman ja chilikastikkeen kanssa.
Meillä tehdään uunitortilloja hyvinkin usein; ovat niin hyviä! Oma suosikkitäyte koostuu jauhelihasta, riisiorhasta ja hernemaissiporkkana sekoituksesta. :)
VastaaPoistaKiitos vinkistä, täytyykin kokeilla myös noilla täytteillä! Itse olisin kaivannut lisäkasviksia sinne väliin. Maissi kävi mielessä,mutta unohdin ostaa sitä.
VastaaPoistaUunitortillat, oi nam! Me syödään usein tortilloja ja välillä tehdään kans näitä uuniversioita. Tosiaan maissi sopii tosi hyvin sinne väliin, samoin kidneypavut! :-)
VastaaPoista