tiistai 5. elokuuta 2014

Se on LOMA ny!!!


Kun muut jo palailee kesälaitumilta takaisin arjen askareiden pariin, meillä vasta aloitellaan lomaa! :) Joskus olisi kiva lomailla heinäkuussa, mutta tulee aina oltua niin kiltti ja töissä luovutettua tuo ns. paras loma-aika "lapsellisille" lomailijoille. Kyllähän sitä tälläinen lapseton lomailee koska tahtoo! :) Osa lomasta on nytkin säästetty syksyä varten. Silloin saa enemmän irti lomailusta tuon koiran kanssa. Näillä helteillä ei paljoa pitkiä metsälenkkejä tehdä, eikä paljon muutakaan...


Loman ajan pyöritään aika pitkälti ihan näissä kotinurkissa. Jotenkin täällä kotosalla riittää koko ajan jotakin tekemistä. 


Mutta on paljon kivaakin odotettavissa, kuten uusi tatuointi, kummitytön ristiäiset, Turun saaristossa pyörimistä ja ehkä myös pieni pohjoisen reissu ja samalla reissulla Viskin kasvattajaa & siskoa moikkaamaan. Eli johan siinä on kaikenmoista tekemistä! :) 


Huomenna lähdetään koko konkkaronkan voimin Helsinkiin! <3 Joten palaillaan varmaankin sen päivityksen myötä. Kesälomalla taitaa tuo kokkailu olla enemmän ja vähemmän satunnaista.... :)

16 kommenttia:

 1. I H A N A A lomaa <3 Nautiskelkaahan vapaasta ja auringosta! Tänä kesänä kesä tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan...

  VastaaPoista
 2. Hyvää lomaa! Mulla alkaa loma olemaan lopuillaan, nyyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tita! <3 Niinhän sitä sanotaan että on kahdenlaisia lomia; pidettyjä ja pitämättömiä. Kovin tätä lomaa on jo odotettukin... :)

   Poista
 3. Oih, ihanaa lomaa! Tällaisena ikuisena lomalaisena kaipaa oikeasti sitä sellaista lomaa, mitä oli töissä ollessa. Se, että oikeasti oli joku ajankohta, johon suunnitteli jotain erikoisempaa tekemistä, oli aika kivaa. Eikä se lomarahakaan hassumpi asia ollut :) Saisinkohan mä pitää joskus parin viikon loman niin, ettei tarttis tehdä kotona yhtään mitään :) Ja silloin tietysti tuplaeläke :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!! <3 Mihinköhän tuosta sun loma-asiasta sais pistää anomuksen...? Mä ainakin puollan tuota sun tarvetta lomalle ja etenkin sitä tuplaeläkettä!!! :)

   Poista
 4. Kaikkea mukavaa teille! Nuo Viskin korvat ovat kyllä herttaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kimberly!! <3 Viski voi kohta lähteä lentoon noilla korvilla.... ;)

   Poista
 5. Viettäkäähän oikein rentouttava loma. Sadetta tai aurinkoo, ei sillä niin väliä, loma on aina loma, vuoden kohokohta. Mun oma kolmen viikon lomani on tasan puolessa välissä, joten vielä sitä riittää meikäläiselläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija!!! <3 Kyllä, olen samaa mieltä, loma on loma vaikka taivaalta satais kissoja ja koiria!!

   Poista
 6. Oikein ihanaa ja virkistävää lomaa :)
  Meidän lomat oli ja meni, mutta sairastaminen jatkuu aina vaan. Helle ja antibiootit on kurja yhdistelmä.
  Onneksi teille näyttäisi olevan tulossa upean kesäinen elokuu lomailla, joten nauttikaa ja tietysti, kalastelkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne!! <3 Voi ei... :( Minäkin sain jonkun sitkeän kesäflunssan. Ilmeisesti pidetty ilmalämpöpumppua vähän liian viileällä.

   ..ja kyllä, kalastellaan!! :D

   Poista
 7. Oikein ihana ansaittua lomaa teitin poppoolle ja voih, Viski vaan on niin <3 Ja minä kun en yleensä viskistä edes tykkää ;) Rapsutukset loman keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peggy!! <3 Minäkään en ole aiemmin ollut viskin ystävä, mutta tämä Viski on kyllä sulattanut sydämeni.... :D

   Poista
 8. Mukavaa lomaa täältä työpöydän ääreltä ;) Terkuin rva Lahoa rautaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuren suuri kiitos!!! <3 Ja tsemppiä sinne työpöydän äärelle!! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)