keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Rokkia laineilla


Vitsit mikä viikonloppu takana. Ehkä yksi elämäni parhaista! ♥ Oltiin tosiaan RadioRock -risteilyllä, elämämme ensimmäistä kertaa. Ei voi muuta kuin kehua kuinka hieno tapahtuma se on. Itselläni oli vähän kyyniset odotukset, että millainenkohan reissu mahtaa tulla. Mutta kun lähti vähin odotuksin, niin sai huippureissun. Hyvät bändit ja loistava seura takasivat tietenkin omalta osaltaan reissun onnistumisen. Mutta kaikkein parasta oli kuitenkin se, että kummityttöni (10 vee) pääsi tapaamaan ja sai nimmarit lemppariyhtyeensä kaikilta jäseniltä. Kyseinen ruotsalaisyhtye, Backyard Babies, on ollut myös minun suosikkini jo moooonta monta vuotta. Kiva huomata, että kummityttö seuraa samoilla jalanjäljillä. Tai ehkä olen itse ollut osaltani vaikuttamassa tähän, nimittäin muistan kun kummityttöni syntyi, niin ensimmäisenä lahjana vein hänelle pienen pienen mustan Backyard Babies -paidan. ☺

Buffetissa. Joku oli vähän innoissaan, kun sai syödä graavilohta ja juoda kaakaota ihan niin paljon kun halusi... ;)
Meillä oli molempina päivinä näin hyvät näkymät lavalle.
Lost Society. Ei ehkä ihan mun makuun, mutta hienosti ne pojanklopit veti...

Tai heti pitää kyllä mainita yksi risteilyn miinus puoli - Radio-Rockin aamuohjelman juontaja Sika-Harri ei ollut risteilyllä ollenkaan. Ja kun hänen näkemistään niin kovin odotin.... Mutta tälläiselle risteilylle on kyllä IHAN PAKKO lähteä uudestaan ja josko Harrikin sitten lähtisi mukaan! ;)

Välillä pelailtiin.
Bongattiin jo heti menomatkalla BB:n kitaristi/laulaja Dregen ♥
Pitihän se nimmari pyytää. Tässä taidetaan tavata, että mitenkäs se kummitytön nimi oikein kirjoitettiinkaan...
Mustasch oli KOVA. Se on PAKKO nähdä uudestaankin!!!!! Ja Ralf Gyllenhammar oli aika äijä.... ;) 

Karkkitauko.
Stratovarius (ja ihqu Timo Kotipelto).
Olimme mun vanhempien kanssa jo jonkin aikaa miettineet, että RadioRock-risteilylle on joskus pakko mennä. Kun kuultiin että isännän lempibändi Mustasch oli seuraavalla risteilyllä, mietittiin että josko nyt lähdettäisiin. Mutta jotenkin se risteilyn korkea hinta töksäytti menohalut (alk. 156 €/hlö). Mutta kun kuulin, että myös Backyard Babies on reissulla mukana, niin olihan ne liput sitten pakko ostaa. Olen jo aikaa sitten luvannut kummitytölle, että heti kun BB tekee ikärajattoman keikan, niin vien hänet katsomaan. Ja pakkohan niistä lupauksista on pitää kiinni. Ja reissun jälkeen ei kyllä yhtään harmittanut, että tuli törsättyä rahaa tuohon risteilyyn. Oli kyllä kaiken rahansa arvoinen.

Aamupalalla Tallinnassa.
Innokas fani odottelee nimmarien jakoa.
Backyard Babies saapui. Vain rumpali vielä puuttuu.
BB:n rumpali Peder.
Pitkätukka Johan, basisti.
Laulaja Nicke Borg, mun ikiaikainen miesihanne, aaaah.... ;)
Olen ehkä ihan vähän kade kummitytölleni... ;)

Ja vielä koko bändin kanssa kuva ♥

 Kummityttöni oli ainoa lapsi koko laivassa, yllätys yllätys. Eihän tuo mikään lasten risteily ole. Mutta selvitin Matka-Vekasta ennen risteilyn varaamista, että onko sinne soveliasta viedä lasta. Ja kyllähän se heidän puolesta oli ihan ok. Meillä kävi tuuri, että BB jakoi nimmarit ja esiintyi vasta sunnuntaina päivällä, jolloin se känniläisten määrä oli aika minimissä. Ja hyvin siellä muutenkin ihmiset käyttäytyivät. Esim. yhtään tappelua ei koko reissulla näkynyt.

Oli kiva huomata, että BB:n tyypit olivat ihan yhtä innoissaan heidän nuoresta fanista, kuin mitä fani oli heistä! ♥ Pointsit siis bändin äijille. Kaiken lisäksi kummityttö sai vielä BB:n kangasmerkin heiltä nimmarisession jälkeen. Ja mikä hienointi - laitoin Instagramiin tuon kuvan, jossa kummityttöni oli koko bändin kanssa ja itse Nicke Borg oli jakanut sen samaisen kuvan ja käynyt myös kommentoimassa sitä mun alkuperäistä kuvaa! Siistiä!! ☺

Lost Societyn pojat jakamassa nimmareita.

Thunderstone.
Backyard Babies.

Seuraavan RadioRock risteilyn liput tulevat myyntiin ensi maanantaina. Siellä ei tällä kertaa ole mitään meitä kiinnostavia bändejä, joten ei tarvitse lähteä silloin risteilemään, mutta josko sitä seuraavan reissun bändianti olisi taas yhtä helmi kuin tämänkin reissun. Sit ollaan mukana kuin peräpukamat! ☺

Kiitokset matkaseuralle! ♥

4 kommenttia:

  1. Vautsi, mahtava postaus mahtavan määrän kansa kuvia, tämmösiä on ilo lukia!! Siinä on varmasti loppuiäksi muisteltavvaa neitoselle, semmonen kokemus on varmaan ollu <3 Mustaki ois kiva käyvä välillä laivalla, mutta ku täältä meiltä o niiiiii pirun pitkä matka sinne etelään, harmi ku meiltä ei täältä laivat liiku, merihä se o meilläki täsä vieresä :/ Mukavaa viikkua Nanne, pittääki käyä Instasa kattomasa tuo jaettu kuva, siinäki o hieno muisto kummitytölle (nii ei siinä mun kuvan kattomisesa, vaa siinä jakamisesa!)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne ♥ Mietin kun kirjoittelin postausta, että tulikohan vähän liikaa kuvia, mutta toimiihan tämä samalla omana päiväkirjana, joten ei kai niitä kuvia voi koskaan olla liikaa.
      No ihan varmasti riittää muisteltavaa! Hienoa, että pystyy tarjoamaan lapsille tälläisiä elämyksiä. Toivottavasti pystyisin muillekin kummilapsille järjestämään edes jotain tämän veroista.
      No teiltä on kyllä aika pitkä matka lähteä laivailemaan. Me käydään aika usein laivalla, mutta meiltä on Turkuun n. 80 km ja Helsinkiin reilu 100 km, eipä se ole matka eikä mikään. Moni on meille sanonut, että ollaan vähän "juntteja" kun tykätään käydä laivalla :D mutta piutpaut muiden mieleipiteille, olen ihan mielelläni juntti ja jatkan edelleenkin laivailua. Laivalla on kivaa!! :)
      Oikein mukavaa loppuviikkoa sinullekin!!! ♥

      Poista
  2. Kuvia ei voi koskaan olla liikaa. :D Tuli nälkä, kun rupesin ajattelemaan laivan buffaa..Tekisköhän tuo mies mulle voileivän, kun palaa hevosia nukuttamasta.. :P Muo niin himottais lähteä joskus parasta ennen risteilylle, mut kun en vaan meinaa saada aikaseks järkätä retkeä.. Eläimille hoitaja, töistä vapaata, kuljetukset; plääh. :,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos laivan buffaa himoitset, niin suosittelen käyttämään Viikkarin laivoja. Niissä on kyllä todistetusti paljon parempi tuo buffa!! Etenkin siis jos tykkää kaloista. Itse en yleensä pääse kalapöytää pidemmälle ja siksi arvostan suuresti Viikkarin panostusta juuri siihen! :)
      Onhan siinä aina oma hommansa järkkäillä reissuja. Meillä on vielä suht helppoa, että kisut pärjää ulkosalla/navetassa pari päivää ja Viskiä varten on koirahoitola tuossa muutaman kilsan päässä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)