maanantai 16. toukokuuta 2016

Uusi miniterassi ja vähän harjakaisia


Lauantaina ajoin miesväen ulos talosta ja aloin siivoamaan. Parin tunnin päästä menin katsomaan, että mitä ihmettä ne siellä pihalla touhuavat, niin kas kummaa - sinnehän oli vanhan kasvimaan päälle, navetan päätyyn tehty pienenpieni terassi! Sanoisinko, että paljon fiksumpaa käyttöä sille pienelle maapläntille kuin kasvimaa. Ehkä se kasvimaan paikka kuitenkin on ihan jossain muualla. 


Ei tarvitse kotiin suurtakaan muutosta tehdä, kun tulee kovin iloiselle mielelle ja koti tuntuu taas aivan uudelta! ♥ Yleensä sisällä pelkkä siivoaminenkin auttaa ☺mutta on se välillä uloskin kiva saada jotain uutta.


Molemmat oltiin aika väsyneitä siinä lauantai-illalla, mutta pakkohan siinä oli uudella terassilla vähän istua iltaa ja grillata. Ei olla tänä keväänä vielä grillattu mitään muuta kuin kalaa ja sitäkin aina avotulella, joten olihan se aika jo kaivaa kaasugrillikin esiin. 


Tällä kertaa grillattiin broilerinkoipia, pekonia & parsaa sekä vartaita. Vartaisiin laitettiin makkaraa, kesäkurpitsaa, paprikaa, kirsikkatomaatteja ja halloumijuustoa. 


Valoja terrasilla ei vielä ole, mutta onneksi on tuo sähkömies omasta takaa. Launtaina pärjättiin vielä hyvin pelkällä kynttilävalaistuksella. 
Ja koska nälkä tietenkin kasvaa syödessä, niin tässä jo pohdittiin, että jos terassilaattojen sisään tehtäisiin siihen oikein kunnon lattia ja tehtäisiin siitä samalla "hieman" suurempi.... ;)


Mutta kelpaa se mulle ihan tälläisenäkin! ♥ Siinä on mukava sadepäivinä istuskella ja katsella joelle.
Ja toimiihan se samalla myös navettabaarin terassina.

8 kommenttia:

 1. Hihii teillä on ollut samat puuhat, kuin meilläkin; terden tekoa. Meille ei tule navetta baarin terassi, vaan tallin vinttibaarin pikku terassi. ;D Vielä pitäisi tehdä kulmiin kaiteet ja hommata markiisi. Olen aina inhonnut markiiseja, mutta käytännöllisistä syistä nyt haluun sellaisen. :,D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katselinkin sun Instagramista että teillä on ollut samanmoiset puuhat. Tosin teille tuli oikein kunnon terassi! Ja teillä oli laadunvalvonta kunnossa ja rakennustarkastajakin taisi käydä paikalla! Ihana Kisu ♥
   Meilläkin olis yks ylimääränen markiisi kotona ja isäntä yrittää sitä aina joka paikkaan tuputtaa. Mä en vielä ole lämmennyt ajatukselle, mutta ehkä sillekin paikka jostain löytyy.

   Poista
 2. Hieno paikka terassille! Ja on teillä ollut maukkaat eväät, nam. Tuo navettabaari on hauska :) Ei sitä kaikilla olekaan omaa baaria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tita! ♥ Välillä kiva grillailla muutakin kuin pelkkää makkaraa tai pihviä. Vaikka hyviähän nekin ovat!!
   Joo navettabaari oli kyllä hyvä veto, koska sille on ollut yllättävän paljon käyttöä. sitä ennen se toimi pelkästään romuvarastona.

   Poista
 3. Ihana terde, ja sopii hyvin tuohon paikkaan. Nyt kelpaa grillailla, ja oleilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kelpaakin, olen kyllä niin tyytyväinen tähän ratkaisuun! Pieni muutos, eikä maksanut pennin hyrrää ja näin iloiseksi se mut sai!! :)

   Poista
 4. Toi on kyl hyvä. Ja pitäähän baarissa terde olla! ..kukakohan täällä siivois? Tuntuu olevan mahdoton tehtävä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pitää! :D Joskus hamassa tulevaiduusessa baari saa sen kattoterassin, mutta siihen saattaa mennä vielä aika kauan... :D
   Mä sain lauantaina jonku ihme puhdin - en mäkään yleensä siivoo... Tai ehkä mua kutkutti se kuoharipullo jonka sain korkata heti siivouksen jälkeen... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)