keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Makkarasoppaa

Eilen syötiinkin makkarasoppaa. Ylläri ylläri, että makkaraa jossain muodossa! :)

 3 makkaraa (Kabanossi)
7 isoa perunaa
vettä
2 lihaliemikuutiota
n. 10 kokonaista mustapippuria
1 ps Rainbow:n isoja keittojuureksia
tuoretta persiljaa

Kuori potut ja kuutioi ne. Laita kattilaan, ja peitä perunat vedellä. Kun vesi kiehuu, lisää parit lihaliemikuutiot ja mustapippurit. Sillä välin kun perunat kiehuu kattilassa, viipaloi makkara ja ruskista palat pannulla. Paiston jälkeen kuivasin paloja talouspaperiin, jotta eivät ole niin rasvaisia keittoon laitettaessa.
Isot keittojuurekset vaativat hieman pidemmän kypsymis/sulamisajan, joten pistin ne jo aika aikaisessa vaiheessa keiton mukaan.
Kun potut alkaa oleen pehmeitä, heitä sekaan myös makkarat ja lopuksi vielä päälle tuoretta persiljaa.

Nautitaan tuoreen ruisleivän ja kylmän maidon kanssa! :)

Kuvaa en annoksesta valitettavasti huomannut ottaa. Oli niin kova nälkä, että ruoka hävisi lautaselta aika vilkkaasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)