tiistai 29. toukokuuta 2012

Tikkien poistoa ja grillausta

Eilen oli Jimillä se tikkien, tai oikestaan niittien poisto. Kaikki sujui hyvin, ja haavakin oli hyvin parantunut. Nyt pitää vielä muutama päivä vaan odottaa ennenkuin saa aloittaa uimisen.
Jimi sai samalla rokotuksensa taas ajan tasalle. Tarkoitus olisi pistää se ensi viikolla vuorokaudeksi hoitoon koirahoitolaan, ja sinnehän ei pääse ellei rokotukset ole kunnossa.

Jimin ruokailua possun selkärangan parissa.

Välipalaksi tein tänään tortillapizzoja pari kappaletta. Eli tortillalevyn päälle vähän tomaattipyrettä/salsakastiketta, kinkkusiivuja, tomaatinviipaleita, aurajuustoa ja tavallista juustoa. Sitten vaan uuniin grillivastuksen alle muutamaksi minuutiksi ja avot, herkkuruoka on valmis! :)


Illalla vielä grillattiin vähän possun pihvifilettä ja kasviksia. Pihvifile oli marinoimaton ja tein siihen itse marinadin.

2 dl punaviiniä
0,5 dl soijakastiketta
töräys ketsuppia
muutama rouhaisu pippuria ja suolaa
3 valkosipulin kynttä

Eli kaikki ainekset vaan sekaisin ja pihvit marinadiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi.

Pihvien kanssa syötiin peruna-kasvislaatikkoa ja maustevoita. Kasvislaatikkoon pistin:

6 kypsää perunaa
1 paprikan
½ kesäkurpitsan
1 porkkanan
Creme Bonjour Cuisine valkosipuli ja yrtit
Sweet Chili -kastiketta
oliiviöljyä
chilijauhetta

Tarkoitus oli pistää myös sipulia, mutta ne pääsivät unohtumaan. Kuorin perunat ja porkkanan, ja viipaloin kaikki ainekset foliovuokaan. Päälle hieman Creme bonjour cuisinea, Sweet Chili kastiketta, öljyä ja chiliä.
Tässä grillatut lopputulokset:


Maustevoi oli tehty jo aiemmin, ja se sisälsi voita, valkosipulia ja persiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)