Lasagne
400 g jauhelihaa (itse käytin sika-nautaa)
1 iso sipuli
mausteita jauhelihaan
500 g Dolmio Bolognese classico -valmis kastiketta
470 g Dolmio Lasagne vaaleaa kastiketta
6 lasagnelevyä
tomaattia
mozarellajuustoa
tuoretta basilikaa
Paista jauheliha ja sipuli, mausta.
Lisää pannulle Bolognese kastike, kuumenna.
Voitele uunivuoka ja laita pohjalle ensin hieman jauheliha-bolognese kastiketta. Siihen päälle 3 lasagnelevyä.
Sitten kerros vaaleaa lasagnekastiketta. Tälläisiä kerroksia tulee kaksi kappaletta. Laita kerrosten väliin ja lasagnen päälle ohuita tomaattisiivuja, mozarellajuustoa ja tuoretta basilikaa.
Paista 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia, ja anna ruuan tämän jälkeen vetäytyä vielä 15 minuuttia.
Ohje on alunperin otettu Hellapoliisin sivuilta, mutta sieltä en sitä enää löytänyt. Myös Dolmion sivuilta löytyi sama resepti, tosin olen itse lisännyt tähän nuo tomaatti-mozarella-basilika kerrokset. Mielestäni tuovat lasagneen erittäin hyvän maun.
Meillä tämä ruoka tarjoillaan aina tomaatti-mozarella-punasipuli-basilika salaatin kanssa.
Tässä vielä muutama kuva hienosta synttärilahjaksi saamastani keittokirjasta sekä hienoista muffinssivuoista. Arvaatkapa onko kauhea leipomishimotus päällänsä?! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)