tiistai 28. huhtikuuta 2015

Broileripaistosta

Tälläinen helppo ja herkullinen arkiruoka on ihan täysin jäänyt postaamatta. Taidettiin tehdä tätä jo ennen meidän kipeysjaksoa. Ohje on Kääpiölinnan köökistä. Bataattia ei kauppareissulla mukaan tarttunut, joten sitä ei laitettu, vaikka varmasti olisikin tähän erittäin hyvin sopinut. Sen sijaan laitoin porkkanaa. Sekin sopi kyllä ihan hyvin.

Broileripaistos


400-600 g marinoituja broilerisuikaleita
600 g perunaa
1 sipuli
300 g bataattia (tai porkkanaa)
200 g fetajuustoa kuutioina
10 viipaletta aurinkokuivattua tomaattia
2 dl ruokakermaa
½ tl suolaa
½ tl basilikaa
½ tl oreganoa

Paista broilerisuikaleet kevyesti pannulla. Kuori ja suikaloi perunat, sipuli ja bataatti. Valuta fetajuusto. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kerman joukkoon suola ja mausteet. Laita uunivuokaan kerroksittain kasvissuikaleita, broilerisuikaleita, fetajuustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Kaada päälle kerma. Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes perunat on kypsiä.


Se olis vielä pari päivää töitä ja sit koittaaki melkein parin viikon loma, ai ai..... ♥

GOTLAND, here we come!!!!! ♥

2 kommenttia:

  1. Ansaittua lomaa ja toivottavasti aurinko paistaa jo hieman mieleen ja kasvoillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peggy!!! ♥ Kyllä se aurinko taas jo paistaa meillekin ja toivotaan että Gotlannissakin paistaisi aurinko!! ☺

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)