tiistai 27. huhtikuuta 2021

Taco-pannarirulla


 Täällä näpytellään konetta hiestä märkänä, pieni panikoiva juoksulenkki karanneen koiran perässä piristää päivää. 🙈 Meidän nurkkiin on muuttanut kettu(pirun)repolainen, joka aina joka ilta ilmestyy tontillemme klo 20.00 (miten voikin repolaisella olla niin tarkka kello). Ja me kaksijalkaisethan unohdamme tämän joka ilta ja kas kummaa kettu tulee pihaan kun koira on vapaana pihalla ja siitähän tulee takaa-ajoleikki. Tai ei se Viskille taida mitään leikkiä olla, vaan ihan ollaan tappomeiningillä kun on kerran erehtynyt ilman lupaa hänen tontilleen tulemaan. Mutta tuossa vaan sattuu ihan vieressä menemään asfalttitie, jossa nopeusrajoitus on 80 km/h, joten koiruudelle käy huonosti jos joutuu nokikkain auton kanssa. Mutta luojan kiitos, loppu hyvin kaikki hyvin. Koira kotona ja kettukin sai ainakin toistaiseksi pitää henkensä. 

Mutta tämän juoksupyrähdyksen jälkeen maistuisi kyllä tuo taco-pannarirulla. Harmi vaan että syötiin se jo viime viikolla. Ohje on Soppa 365-sivustolta. Ja ai että oli hyvää! Me söimme tämän kylmänä aamu/ilta/välipalana.

Taco-pannarirulla

Pohja:
3 kananmunaa
1 tl suolaa
1 pss taco-maustetta
3 dl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
½ dl öljyä

Täyte:
1 pkt Vuolu kanafilee fajitas
4 tomaattia
1 punasipuli
1 rukkuu tuoretta korianteria
100 g fetajuustoa
200 g smetanaa

Vuoraa pelti leivinpaperilla. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Valmista ensin pannaripohja. Riko munat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Lisää suola ja tacomauste sekä jauhot. Sekoita. Lisää maitoa hiljalleen ja sekoittele samalla. Lopuksi lorauta öljy joukkoon. Kaada pellille ja paista 30 minuuttia.
Valmistele sillä välin täyte. Puolita tomaatit ja irrota siemenosat. Niitä ei tarvita täytteeseen. Pilko tomaatit kuutioiksi. Kuori sipuli ja hienonna pieniksi kuutioiksi. Irrottele ruukusta korianterin lehdet.
Nosta jäähtynyt pannarilevy uuden leivinpaperin päälle. Levitä pannarin päälle smetana. Ripottele loput täytteet tasaisesti. Kääri kääröksi leivinpaperin avulla. Jätä sauma alustaa vasten. Leikkaa kiekoiksi ennen tarjoilua.


Meidän molemmat kisut, Pimu & Lyyti, on sentään vielä tallessa, vaikka kettu tässä pyöriikin. 

 

Ketut taitaa kylläkin olla aika kovia merkkaamaan reviiriään, joka on aiheuttanut inhottavan ongelman kun myös kissat on innostunut merkkaamaan juurikin jokaisen nurkan mitä pihalta löytyy, kuten talon ja piharakennusten kivijalat jne. Myös Viskin pihalla olevat lelut on kaikki merkattu. Ihana pissaruljanssi yhden ketun vuoksi! 🙈


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)