keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Viski 7vee ❤


Niin se vaan on, että pieni perskärpäseni on jo kasvanut koululaisen ikään! ❤ En olisi ikinä uskonut tätä päivää näkeväni. Viski on ollut sen verran aikaan saava ja menevä tapaus, että veikattiin mieheni kanssa että hän ei tule näkemään edes  5vee synttäreitään. Mutta elämä on ihmeellisyyksiä täynnä. 


 

Synttäripäivän kunniaksi julkaistaan kuvia vähän eri ikävuosilta.

Olen tainnut joskus aiemminkin täällä blogissa kirjoittaa, että Viski ei ihan ollut sitä mitä pennulta toivottiin, kun koira otettiin. Meidän edellinen koiramme Jimi oli maailman ihanin ja sympaattisin koira. Jotenkin ajateltiin että tokihan me saadaan toinen samankaltainen. Jos Jimi muutti monen ihmisen negatiivista käsitystä sakemannista positiivisempaan suuntaan, niin Viski on kovasti yrittänyt vääntää sitä suuntaa takaisin negatiisivempaan suuntaan. Siinä missä Jimi oli todella sosiaalinen tapaus, on Viski hyvinkin "sulkeutunut" tapaus. Hänen maailmassaan on vain yksi ihminen ja se olen minä. Tästä johtuen hän myös kokee erittäin kovaa mustasukkaisuutta minun huomion jakamisesta jonkun kanssa. Viski ei myöskään tykkää lapsista. Vielä nuorempana hän sieti lapsia vaikkei tykännytkään, mutta nyt myös tuo sietokyky on jo ylitetty. Onneksi melkein kaikki kummilapset ovat jo sen ikäisiä (täyttävät 7 vee) että sen ikäiset (ja sitä vanhemmat) lapset on Viskille jo ihan ok. Viskin adhd -käytös myös välillä raastaa hermoja. Hän valvoo tonttimme ilmatilaa, eli jos joku lintu kehtaakin lentää hänen pihansa yli, niin saa peräänsä haukkuvan ja murisevan vahtikoiran. Muutenkin tontin vahtiminen menee välillä vähän överiksi, mutta toisaalta tuosta ominaisuudesta on nykymaailmassa ollut paljon hyötyäkin.


 

Mutta on hän silti minulle niin kultainen, kaikkine omituisine piirteineen! ❤ Hän on opettanut minulle enemmän koirien käyttäytymisestä ja ajatuksen juoksusta, kuin yksikään koira aiemmin. Hän on myös opettanut että eletään joka päivä "ikään kuin joku olisi jättänyt portin auki" eli mennään täysillä niin kauan kuin jalat kantavat, murehtimatta huomista. 


 

 Synttärilahjaksi toivon Viskille terveyttä - niin fyysistä kuin psyykkistä! Vielä olisi monet arkipäivät elämättä ja reissut tekemättä. ❤


 

Laihiksella oleva synttärisankari 😁 ei tänään herkuilla suuremmin nauti, mutta onneksi jemmassa oli vielä yksi kirppikseltä hankittu pehmolelu, joka pistettiin pakettiin.


2 kommenttia:

 1. Ihana Viski! Onnea ♥ Haukkuuko se tuossa viimeisessä kuvassa tuota patsasta ? :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viski kiittää onnitteluista! ♥
   Kyllä haukkuu :D tuo kuva on otettu Borgholmin linnassa, Öölannissa. Siellä on paljon kaikkea Viskin mielestä jännää, kuten patsaat ja vankityrmässä itkevä nainen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)