torstai 13. heinäkuuta 2017

Hyvänmielen väriä kotiin ♥ + ARVONTA


Meillä on koko alkutalven/kevään ajan ollut kova vimma siivota kotia kaikesta turhasta tavarasta. Ja huh, kyllä sitä oli kertynytkin. Lähinnä vaatteita, joita oli ostettu vaan koska halvalla oli saanut ja JOS vaikka joskus olisi käyttöä. Nimimerkillä lähes aina samat loppuun saakka kulutetut vaattet päällä. Kirjoja oli kauheat kasat, ja kirjoja on edelleenkin, koska niistä ei oikein millään raaskis luopua. Joitain pokkareita sentään pistin jakoon. Ja lehtiä, leikattuja lehtileikkeitä yms. Niitä oli vaikka kuinka ja paljon. Mulla on paha tapa repäistä lehdestä aina etenkin mielenkiintoiset reseptit talteen, mutta harvoinpa niitä tulee koskaan tehtyä.


Ja kun yläkerran "romuhuoneesta" alkoi lattia näkymään, sitä pakostakin alkoi miettimään omaa kuluttamistaan. Miksei aina ostopäätöstä tehdessä voisi kaksi kertaa miettiä, että tarvitsenko tätä oikeasti? Ja eikös se mene niin, että köyhän ei kannata ostaa halpaa? Voisinko ehkä siis odottaa hetken ostopäätöksen tekemistä, ja säästää rahaa kentien laadukkaampaan tuotteeseen? Voisinko ehkä ostaa tuotteen jostakin sellaisesta paikasta, että samalla tukisin jotain hyvää asiaa? Kas tässäpä pohdittavaa.


Näiden kysymysten takia en epäröinyt hetkeäkään kun Sukhi matot kysyivät halukkuuttani testata heidän tuotteitaan. Sukhimatot tuo maahan mattoja ja huopapalloalusia Nepalista, Marokosta, Intiasta ja Turkista. Tuotteet ovat paikallisten, taitavien käsityöläisten tekemiä. Mattojen tekijät saavat työstään kunnon korvauksen ja työoloistakin on huolehdittu.


Kun ostat Sukhilta maton, saat osallistua myös sen suunnitteluun tilatessasi. Värivaihtoehtoja on monissa matoissa paljon ja kokokin saadaan räätälöityä juuri sinulle sopivaksi. Maton valmistus alkaa vasta tehtyäsi tilauksen, joten toimitusaika ehkä saattaa olla hieman pidempi kuin tavallisessa Sotkan matossa. Mutta hyvää kannattaa odottaa.


Itse valitsin meidän kotia piristyttämään värikkään huopapalloalusen. Meillä on muuten niin kovin synkeää, kun lattia on tummanruskea ja vielä tällä hetkellä suurin osa kalusteistakin on tummanruskeita. Tälläinen ihana alunen tuo auringonvalon kanssa sopivasti värikkyyttä tähän meidänkin torppaan.


Löysin kyllä sivuilta myös monta mattoa, jotka TODELLAKIN nyt pistän harkintaan. Esimerkiksi tämä Beni Quarain Khadija-matto sopisi meidän olkkariin kuin nenä päähän.Vaikka hinta ehkä tilatessa hiukan pistää sukat pyörimään jaloissa, niin miettikääpä mitä oikeasti vanhaan (hyvään) aikaan matot on maksanut. Maltaita!! Ja matot kiersivätkin sukupolvelta toiselle. Nykyään kun kaikki on kertakulutustavaraa, niin lentää matotkin roskakoriin kun väri alkaa tympimään.


Ja kyllähän nämä huopapallomatot on aika suloisia. Sukhin Instagram-sivuilta olen seuraillut, kuinka etenkin lemmikkiperheissä kissat ja koirat ovat tehokkaasti vallanneet huopapallomatot omikseen. Ja eihän sellainen matto voi olla huono, jossa mukavuudenhaluinen kissa haluaa aikansa viettää.


Sukhin sivuilta löytyy erittäin hyvät huolto-ja hoito-ohjeet matoille. Ja yrityksessä on niin ihanaa väkeä töissä ♥, että veikkaanpa että sieltä uskaltaa ihan rohkeasti kysäistäkin sekä maton valintaan vinkkejä että sitten itse maton hoito-ohjeita.


Ja hei mikä tässä kaikessa on parasta, saan arpoa teillekin yhdelle onnelliselle samanmoisen huopapalloalusen kuin mitä meidän kotiin jo muutti. Saatte tosin itse valita alusen värin. Ei tarvitse valita sateenkaarta kotiin jos se ei ole oma juttu! Alusen halkaisija on noin 21 cm. Ja voin sanoa, että meillä ainakin on ollut jo niin monessa kattauksessa ja niin monessa eri käyttötarkoituksessa mukana, että tästä en kyllä enää luovu. Sen sijaan mietin uusia väriyhdistelmiä.... 😍


Arvontaan voit osallistua kertomalla vastauksessasi mitä sana Sukhi tarkoittaa ja miksi juuri sinä haluaisit voittaa tälläisen huopapalloalusen. Suoritan arvonnan kaikkien vastanneiden kesken 23.07.2017.
 P.S. Sellaisen vinkin annan, että vastaus saattaa löytyä TÄÄLTÄ...

Onnea kaikille arvontaan ♥ ja kiitos vielä Sukhimatoille ihanasta yhteistyöstä! ♥** huopapalloalunen saatu yhteistyöstä Sukhimattojen kanssa**
36 kommenttia:

 1. Sukhi tarkoittaa onnellista. Huopa-alusta tulisi puurokattilan alustaksi aamupalapöytään. Mukana ihanassa arvonnassa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 2. Onnellista!
  Mukana kivassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 3. Onnellinen on oikea vastaus! Ja onnellinen olisin minäkin tästä söpöydestä ��

  VastaaPoista
 4. Onnellinen �� Ihana alunen ja nuo matot - oijoi sentään!

  VastaaPoista
 5. Vastaus on onnellinen❤ Tähän taloon lisää onnellisuutta toisi ihanan värikäs huopapalloalunen. Keittiö tulisi oikein onnelliseksi tästä ilostuttajasta.
  Monesti kuolannut Sukhin pyöreää huopapalloa mattoa. Kaveripariskunnalla jopa päässyt kävelemään ja istumaan sellaisella. Ihana❤

  VastaaPoista
 6. Onnellinen! Ihania mattoja, täytyy yrittää pitää tämä mielessä, kun tulee tarve uusia mattoa olkkariin. Olisi kyllä hauskaa päästä hipelöimään tuotetta ennen ostoa.

  VastaaPoista
 7. Onnellista! Onpa ihania tuotteita!
  Villavalkea@yahoo.com

  VastaaPoista
 8. Onnellista.Huopa työt on ihania ja tämä alunen ihanan värikäs.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus, nuo kuvat aurinkoisesta pihasta ovat fantastiset! <3
  Kaikille Sukhia arvontaan!

  VastaaPoista
 10. Onnellistahan tuo tarkoittaa. :) Alunen on kyllä älyttömän söpö! Oon sitä jo ihaillut sun kuvissa aiemmin. ♥

  VastaaPoista
 11. Tarkoittaa onnellista, tulisi itselleni syntymäpäivälahjaksi, on todella kaunis.

  VastaaPoista
 12. Onnellista! ❤️ Tuo olisi täydellinen omaan kotiini!
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista. Herään joka aamu klo 4 töihin ja tämä värikäs alunen piristäisi aamuja ja herättäisi aistit uuteen päivään.

  VastaaPoista
 14. Tarkoittaa onnellista. Nämä huopa-alustat on ihania, meillä pääsis kattilan ja teekannun alustaksi!
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Onnellinen on hyvä sana. Minäkin olisin onnellinen jos onni osuisi kohdalle.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Onnellista ❤

  Mulla On jo pitkään ollut haaveissa huopapallomatto 😊 Vielä joku päivä..

  annemariemilia@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Sukhi tarkoittaa onnellista :) Onnellinen olisin, jos voittaisin näin kivan alusen.

  VastaaPoista
 18. Sukhi tarkoittaa onnellista. Aivan ihana alunen!!<3
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 19. Onnellista tarkoittaa:) Tällainen olisi ihana antaa äidille<3 varmasti tulisi onnelliseksi!
  janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Onnellista :)
  mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Sukhi tarkoittaa onnellista. Miten ihania nuo värikkäät aluset ovatkaan.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Näkemättä aikaisempia kommentteja ja googlettelemattakin olisin jotain samantyylistä arvellut sen merkitsevän; onnellinen <3

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Sukhi = onnellinen. Minä oisin onnellinen, jos voittaisin, koska oon ehkä ikuisuuden haaveillut tällaisista huopapalloalusista ja juurikin sateenkaarenvärioksennuksisena :D kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Oh la laa...tällaisesta olen unelmoinut, jopa mattokokoisena. Sukhi tarkoittaa onnellisuutta jota kaikki me eläväiset kaipaamme elävään elämäämme. <3 marviita@elisanet.fi

  VastaaPoista
 25. Sukhi tarkoittaa onnellinen ja Buddhan sanoja myötäillen, "There is no way to happiness, happiness is the way"
  Aito huovotettu pallo-alunen toisi lämpöä itse villan kuin värikkyydellään.
  Tommi // tohtorino@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Onnellista :) Tuo olisi ihana piristys keittiönpöydälle :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Sukhi = Onnellista.

  Mukana :)

  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 28. Sukhi tarkoittaa onnellista! Tuollainen huopapalloalunen olisi ihana piristys kodin sisustukseen, sellainen katseenvangitsija :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Onnellista!
  sanna.salmi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 30. Se tarkoittaa onnellista :) Minä olen myös onnellinen, joten sopisi minulle ;)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 31. Onnellista ! Haluaisin huopapalloalusen tuomaan väriä keittiöön.
  autiokatjaa@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Kiva matto ja sukhi tarkoittaa onnellista. Salli.moilanen 35@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Onnellista tarkoittaa!Sukhi-alunen Tulisi olohuoneen pöydälle silmieni iloksi. Voisin joskus laskea teemukini sen päälle.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 34. Onnellista =)! Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)