perjantai 6. syyskuuta 2024

❤ Teräshäät ❤


Sitoutua niin syvästi että muuttuu
pohjattomaksi.

Puristaa niin lujasti että muuttuu
rajattomaksi.

Rakastaa niin mielettömästi ettei
mikään enää ole vailla merkitystä.


-Tommy Tabermann
 
 

Meillä on tänään 11.hääpäivä ❤

Olipas hassua lukea hääpostauksia (täällä ja täällä), tuntuu että häistähän on jo IKUISUUS aikaa, vaikka vasta 11 vuotta. 😱 

Vuosiin on mahtunut monen moista, ja niistä saisi kilometrin mittaisen postauksen, mutta onhan tänne blogiin aika paljon kaikkia tarinoita matkan varrelta tullut jaettuakin.

Tässä juhlitaan 10vee hääpäivää Turussa 😁
 

Meillä on pieni neiti tänään hoidossa ja me juhlistetaan hääpäivää kalastuksen ja toivottavasti myös hyvän ruuan merkeissä!❤ 

Kaikki on hyvin kuha on kalaa 😁


6 kommenttia:

  1. Ihanaa hääpäivää teille <3

    VastaaPoista
  2. Onnittelut. Miten se aika menee, muistan täältä teidän hääkuvat.
    Emme ole koskaan juhlineet hääpäiviä, kahden vuoden päästä tulee 40 vuotta, sitä voisi vaikka juhlia. Monenlaista on matkalle mahtunut, avioliitto on aaltoliikettä, on hyviä ja huonompia aikoja. Tv,ssä haastateltiin paria joiden avioliitto oli kestänyt 70- vuotta, mies vietti 100- vuotispäivää.
    Häneltä kysyttiin onnellisen avioliiton salaisuutta, hän vastasi, että ei sellaista ole, toista ei voi muuttaa, on hyväksyttävä toinen sellaisena, kuin on, riidat sovitaan aina, aina ollaan samassa sängyssä nukuttu. Mielestäni hyvin kiteytettyä elämänviisautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johonkin se aika hukkuu, ja äkkiseltään ajateltuna tuntuu että se 11-vuotta oli ihan äsken, mutta kun miettii mitä kaikkea tähän 11-vuoteen sisältyy, niin huh, onhan se tosiaan aika pitkä aika.
      Me ollaan aina yritetty edes jollain tapaa juhlistaa hääpäivää. Ja etenkin nyt tuon lapsen tultua tuntuu, että sitä kahdenkeskistä aikaa ei enää niin paljoa ole, niin entistä tärkeämpää välillä pyhittää aikaa hiukan kahdenkeskiselle ajalle.
      Tuo oli kyllä hyvin kiteytetty ajatus onnistuneesta avioliitosta! ❤

      Poista
  3. Myöhästyneesti onnea! Toivotaan että teillä oli ihana päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ❤ Päivä oli erittäin aurinkoinen ja lämmin. Kalansaaliin suhteen ei niin runsaslukuinen, mutta hauskaa oli silti, ja se kai on se pääasia! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)