perjantai 15. kesäkuuta 2012

Uusia pottuja

Eilen syötiin ensimmäistä kertaa uusia pottuja. Pottujen seurana oli Makulihan Salarakkaita ja Hunajaisia vuohenjuustomakkaroita, tonnikalatahnaa, keitettyjä munia ja salaattia.


Salaatti sisälsi jääsalaattia, tomaattia, mozarellajuustoa, rucolaa, tuoretta basilikaa, punasipulia, mustapippuria ja oliiviöljyä.

Tonnikalatahna


1 prk Tonnikalapaloja öljyssä
suolakurkkua
sipulia
majoneesia

Pilko tonnikalan joukkoon suolakurkkua ja sipulia. Sötkötä joukkoon sopiva määrä majoneesia ja anna maustua jääkaapissa tunti tai pari. Aika herkkua esim. uusien perunoiden ja salaatin kanssa, nam!
Ohje napattu Karppi-sivustolta.


2 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta :) Lurps...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on kiva panostaa myös tuohon salaatin esillepanoon, yleensä tulee vaan kaikki ainekset heiteltyä sekaisin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)