tiistai 3. marraskuuta 2015

Miksi keksiä pyörä uudelleen...

..kun joku on sen jo tehnyt puolestasi?! Vähän sama pätee hyviin resepteihin. Joku on tehnyt testauksen puolestasi, itse kokeilet, toteat hyväksi => voi siis jatkossa tehdä uudestaankin. Jotkut testatut reseptit jäävät elämään arkiruuiksi. Jotkut todetaan hyviksi, mutta ei niitä  silti tule tehtyä uudelleen. Joidenkin kohdalla todetaan, että jos tätä vähän muuttelis, tää vois olla ihan ok. Jotkut saavat hylsy-tuomion välittömästi. Tässä muutamia luottoreseptejä, jotka vierailevat meidän ruokapöydässä aika usein! :)Peggyn jo kuuluisaksi tullut resepti. Tää on isännän yks suosikkiruuista. Meillä syödään yleensä aina riisin kanssa. Toimii varmasti myös perunan ja pastan kanssa. Ja miksei ihan ilman mitään lisäkkeitäkin. Onhan tässä itsessään jo broiskua ja kasa kasviksia ja tuo kastikekin aika tuhtia tavaraa, mitä sitä muuta sit enää tarviikaan.Jos ette tätä vielä ole maistaneet, niin MAISTAKAA!! Tähän voi vaan jäädä koukkuun. Itse tykkään tästä kuin hullu puurosta ja jopa tuo meidä isäntä "en tykkää avokadosta" on alkanut tästä pitämään! ☺Meillä ei kaalisalaattia eli coleslawta tehdä enää millään muulla tyylillä kuin tällä. Tää vaan on paras! Tai ainakin meidän makunystyröihin vetoava. Ja huom! Tehkää itse majoneesi tai jos käytätte valmista, niin Hellman'sin majoneesi vaan on ihan parasta. Ja tää ei ole mikään maksettu mainos. Huomaatte kyllä eron kun maistatte.Aamupalaksi, iltapalaksi, välipalaksi, juhlatarjottavaksi - toimii aina ja joka tilanteessa. HUOM! Käyttäkää silikonisia vuokia paperivuokien sijaan. Paitsi jos tykkäätte syödä paperisia munakkaita! ;)

Onhan niitä vielä paaaaljon muitakin herkkuja, mutta tässä nyt sellaisia jotka viime viikolla päätyivät meidän ruokapöytään. Ja kiva välillä muistutella vanhoistakin jutuista, jos vaikka jollain on alkuperäinen postaus mennyt ohi.

Pakko vielä sanoa, että nyt alkaa varmaan olemaan jo taudit voitettu. Vielä yskittää aika kovin, mutta enää ei keuhkot rohise. Viikonloppuna oli voimat aika nollissa ja mikä parasta, lauantaina mun ei tarvinnut voimattomana huolehtia Viskin lenkityksestä! Aamulla isännän kaveri vei Viskin lenkille ja illalla häntä tuli viihdyttämään kaksi sileäkarvaista noutajaa, molemmat tyttöjä. Toinen antoi aika herkkään käsilaukusta, mutta nuorempi neiti oli kyllä ihan samalla aaltopituudella Viskin kanssa.


Eilen käytiin pikapikaa Helsingissä isännän kanssa. Käytiin vähän kuuntelemassa "humppaa" Helsingin jäähallissa. Tuli nähtyä Papa Roach ja Five Finger Death Punch livenä. Papa Roach ei ollut ihan mun juttuni, mutta 5FDP toimi livenä niinkuin toimii levylläkin. Tykkäsin ♥ Ja olihan se kiva käydä isännän kanssakin pitkästä aikaa yhdessä jossain. Aika extremeä vaan lähteä yöllä ajamaan takaisin kotiin. Oli aika pimeys ja sumu. Huutelin vaan hanttarin puolelta "peura, peura, taas peura". Peurat ja hirvet (ja muut elukat) pysyivät onneksi siellä puskan puolella. Mutta päätettiin, että ensi reissulla kyllä jäädään yöksi ja ajetaan vasta aamulla kotiin.

2 kommenttia:

 1. Ihan naurattaa, kun on melkein ihan samat lempparit täälläkin meidän koko perheellä :D Toivottavasti pääsette jo eroon pöpöistä, täällä on puolet poppoosta flunssassa, yhdellä alkoi mahatauti aamulla ja Onnikaan ei ole säästynyt. Sen kanssa päädyimme päivystykseen, kun takapää melkein halvaantui. Nyt päivä kerrallaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh..taidetaan olla aika samasta puusta veistetyt!!! :)
   Voi ei.... :( Teidän perheelle pikaista paranemista ja Onnille extrarapsutukset, toivottavasti hänkin tokenee pikaisesti!! ♥ On aina niin surullista kun eläin sairastaa.... :/

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)