tiistai 10. marraskuuta 2015

Mahoton ikävä.... ♥

Mulla on viime aikoina ollut ihan hirveä ikävä. Tulee tilanteita, joissa ikävä kasvaa ihan suunnattomaksi ja vaan purskahtaa väkisin itkuun... ikävä ihanaa kissaamme Tyyneä ♥ Tyyne oli niin uskomattoman ihana kissa, eikä toista samanlaista enää tule. Eikä kuulukaan tulla samanlaista. Kaikki ovat omia persooniaan ja niin kuuluukin olla. Mutta Tyyne oli Kissa isolla K:lla.


Mietin, että miksi suuri ikävä iski nyt vasta, vaikka Tyyne kuoli jo huhtikuussa... Jotenkin nyt vasta sisäistin, että en enää näe Tyyneä. En enää saa nauraa sen hölmöille tempuille. Onneksi olen kirjannut niitä paljon tänne blogiin ja täältä on saanut niitä kyyneleet silmissä katsella ja lueskella.


On mulla kova ikävä Jimiäkin ♥ mutta Jimi sai sentään elää pitkän hyvän elämän. Tyynen elämä päättyi ennen kun hän ehti täyttää kolmea vuotta.


..kai sitä pitää mennä vaan leipomaan, ja toivoa että pahin suru unohtuu kun vaivaa taikinaa...

Kova ikävä teitä Tynsy & Jimpe ♥
Onneksi teillä on toisenne, siellä jossain ♥
Ja kyllähän me vielä nähdään, kyllähän...?!?

20 kommenttia:

 1. ♥ Niin suloisia kuvia suloisista kissoista ♥ Tiedän kyllä miten kova ikävä voi kissakaveriakin olla, yksi jäi auton alle ja toinen jouduttiin lopettamaan, kun vanhuus jo vaivasi. Vieläkin muistellaan niitä ihania miukumaukuja, vaikka kulunut jo vuosia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miru ♥
   Minä en ole ikinä ollut mikään kissaihminen...kunnes Tyyne tuli meille ja vei sydämeni. En tiedä kuinka mulle vasta tällä viikolla kolahti ja kovaa se, että mä tosiaan en enää näe Tyyneä... ♥ Jimin ehdin sentään rauhassa hyvästelemään, Tyyneä en.... :(

   Poista
 2. ♥ Eihän se ikävä katoa koskaan, vaikka jossain vaiheessa vähän helpottaakin. Onneksi on paljon kuvia ja hyviä muistoja Tyynen touhuista. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... ♥ Se lohduttaa juuri tälläisinä hetkinä.

   Poista
 3. Voi ymmärrän hyvin! Meidän ihana Pate- koira kuoli juhannuksena viisi vuotta sitten ja vieläkin itkettää. Kyllä eläin voi olla perheenjäsen ja tärkeä osa arkea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne lemmikit ovat, täysivaltaisia perheenjäseniä ♥

   Poista
 4. <3 Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä. Kyllä se sattuu, kun niistä joutuu luopumaan. Loppuviikosta tulee kuluneeksi 5 vuotta meidän Remun kuolemasta, ja edelleen ikävä on kova. Ensimmäisen koirani kuolemasta on jo liki kaksikymmentä vuotta, ja sitäkin kaipaan. Lähtemättömän vaikutuksen nuo elämäämme aina jättävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit Katja ♥ Kyllä ne kaikki ihan lähtemättömän vaikutuksen jättävät.

   Poista
 5. <3 Mutta paljon sinulla ihania kuvia ja muistoja tallessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ♥ Oikein yllätyin kuinka paljon multa löytyi ihania kuvia meidän lemmikeistä!! :)

   Poista
 6. Ihana Tyyne <3 tuli vähän tippa linssiin täälläkin. Noi karvakasat jättävät kyllä niin ison tassunjäljen sydämeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Karvakasat vievät meidän rahat ja sydämen, mutta silti niin rakkaita, ettei niitä ilmankaan pysty elämään ♥

   Poista
 7. Voi mitä ihania kuvia! Ai Tyyne oli niin nuori vielä. Voiiiii miten ikävää. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä.... :( Me aateltiin että tätä kissaa ei tapa mikään ja se kiusaa meitä vielä kahdenkymmenvuoden päästäkin. Mutta pari tonnia rautaa oli vahvempi Tyyneä ja hän kuoli auton alle jäätyään...

   Poista
 8. No nyt minullakin tuli itku! Samaa mieltä olen Katjan kanssa. Ei siitä koskaan kokonaan yli pääse ja välillä kaipaus on kova. Minä menetin ensimmäisen kissani 20 v. sitten ja kyllä edelleen mietin kaihoten, ja kauan oli niin, etten voinut itkemättä kuvia katsoa. Joskus se tulee eteen, kun näistä parhaista ystävistäni aika jättää, aina sitä toivoo että siihen menisi vielä vuosia. Surullista, että jouduitte luopumaan Tyynestä noin varhain.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on näissä eläimissä vähän huono puoli, että niistä on pakko joskus luopua... ♥

   "Miten onnekas olenkaan, että minulla on jotakin sellaista, joka tekee hyvästien jättämisestä niin vaikeaa."
   -Nalle Puh

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)