lauantai 23. joulukuuta 2017

Kirje joulupukille ja sitä myöden hyvän joulun toivotus ♥

Rakas Joulupukki,

En tiedä tuleeko kirjeeni jo liian myöhään, koska tänään on jo jouluaatonaatto ja olet varmasti jo lähtenyt matkaan. En vaan ehtinyt kirjoittaa aiemmin. Myönnän - ei saisi koskaan olla niin kiireinen, ettei edes joulupukille ehdi kirjoittamaan. Juuri viime vuonna tein lupauksen, että seuraavana jouluna en tee yhtään ruokalahjaa. Ja kuinkas sitten kävikään - en kertakaikkiaan voi jättää ystäviä ja sukulaisia ilman perinteisiä joululeipiä.

Meiltä löytyy kotoa jo kaikkea tarpeellista, joten mitään tavaraa en pyydä. Mutta jos muutaman toiveen saisin silti kuitenkin esittää. 

-Olisikohan tuo rakas mieheni jo viimeinkin ansainnut uuden työpaikan? Mielestäni on jo tarpeeksi sinnikkäästi sitä pitkän ajan jo etsinyt... 
(Muuten lähtee kohta järki meiltä molemmilta.)

-Voisikohan ystäväpariskunnalle tapahtua hartaasti toivottu pieni joulun ihme?! ♥

-Ja jos edelleenkin saisi pitää kaikki rakkaat terveinä ja tässä lähellä. Etenkin nuo rakkaista rakkaimmat lapsokaiset, joita tässä nurkissa usein pyörii; tädin murut, kummilapset jne. Ja tietenkään ihania eläinlapsokaisia unohtamatta, heille kans terveyttä ja pitkää ikää.

Ei mulla muuta. Kaikkea muuta tuntuukin jo löytyvät. No ehkä vielä jos villasukat ja muutaman kirjan voisin toivoa, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen. 

Ja meidän karvalapsien puolesta puhun sen verran, että eiväthän ne aina kovin kilttejä ole olleet, mutta ehkä siltikin lapsina jotain ansaitsevat. Viski on kiusannut pikkusiskojaan melkeinpä joka päivä, mutta toisaalta kärsivällisesti jaksanut ottaa aina nuorimmaisen siskon viereensä nukkumaan. Tämä nuorimmainen (Pimu) on muutenkin itse pirun kissan valepuvussa, mutta sallittakoon se nuorimmaiselle. Sitä paitsi työnsä hän on yhdessä Lyytin kanssa hoitanut hyvin. Yhtään ei ole hiiriä eikä myyriä tontillamme näkynyt. 
Kisujen toiveena olisi ruokaa. Viskin toiveena ruokaa ja leluja.

♥: Nanne täältä Koivurannan tilalta 

P.S. Kun huomenna tulet, niin varo tuota leijonaa sakemannin valepuvussa! Se ei yleensä tykkää kun vieraat ihmiset tunkevat pihaamme, ja etenkin miehiä kohtaan se saattaa olla vähän epäluuloinen. Ollaan kyllä jo aloitettu puhumaan sille, että se mies punaisessa nutussa on sit just se tyyppi, joka kerran vuodessa saattaa tuoda niitä toivomiasi juttuja sinne kuusen alle.


Oikein mukavaa ja rauhallista joulun aikaa 
kaikille blogini lukijoille! ♥ 
4 kommenttia:

  1. <3 Ihanaa joulua koko teidän poppoolle! <3 Ihana kirje <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan kirjeen olet kirjoittanut pukille. Ihan taatusti pukki yrittää toiveesi toteuttaa niin kasi- kuin nelijalkaisillekin. Meidän joulumme meni oikein rauhallisissa merkeissä kotosalla. tapanina saatiin kahdet vieraat, joten sekin päivä meni oikein rattoisasti. Nyt uudeksi vuodeksi tulee siskon porukka ja simo mudi meille....ihanaa. Oikein mukavaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)