perjantai 3. elokuuta 2018

Aina on hyvä syy tehdä pizzaa


Mun on jo pitkän aikaa tehny ihan järjettömän paljon mieli pizzaa. Onneksi asialle on helppo tehdä jotain - jauhopussit vaan kehiin. Siitä olikin kulunut jo tovi kun viimeksi olin ihan ehtaa pizzaa tehnyt. Yleensä tulee aina leivottua vaan suolaisia piirakoita. Ei muuta kuin pizzataikina kulhoon nousemaan, fillarilenkille ja sit pääsikin leipomispuuhiin. Tällä kertaa tein pizzan täytteet ihan just niistä aineksista mitä kaapista sattui löytymään. 

Pizzapohjan tein TÄLLÄ hyväksi havaitulla ohjeella. Mitä sitä vaihtamaan, kun on hyvän löytänyt (pätee myös parisuhdejutuissa)! 😉 Jauhot vaihdoin vaan vehnäjauhoista durumjauhoiksi. 

Täytteeksi tuli tällä kertaa tomaattikastiketta, juustoraastetta, mozzarellajuustoa, fetajuustoa, tomaattia, punasipulia sekä pekonia. 😋 Meiän uunilla 250 astetta on just passeli lämpötila. Paistuu hyvin, lyhyessä ajassa, mutta ei pala.


Tuo alkuperäinen reseptipäivityshän on tehty 5 vuotta sitten. Meiän navetta oli silloin näemmä aika hurjassa kunnossa (aika kultaa muistot)! Tuosta päivityksestä meni vajaa kuukausi ja meidän häitä juhlittiin samaisessa navettabaarissa.

Yritin ottaa kuvia vähän samoilta paikoilta, miltä siellä näyttää nyt. Taulutkin on näemmä vähän vinossa, mutta niin on seinätkin vinot.



Nyt nauttimaan vapaasta viikonlopusta ja auringonpaisteesta! 🌞


3 kommenttia:

  1. Nami pitsaa! 😋 Mullakin on pitsattanut jo pidempään! Eikä nää kuvat helpota yhtään! 🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleeko sulla nää kommentit normaalisti sähköpostiin? Mulla loppui niiden tuli jo monta kuukautta sitten ja se harmittaa. Nyt joutuu käymään aina katsomassa Bloggerissa et onko kommentteja tullut... 🤔

      Poista
    2. Omatekoinen pizza vaan on niiiin hyvää!!
      Ja ei ole mullekaan enää tullut kommenteista tietoa sähköpostiin. Pitää yrittää muistaa aina selailla tuota kommentti-osioo. Muutoin ei oikein tiedä vastailla vanhojen postausten kommentteihin.... :/

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)