torstai 17. kesäkuuta 2021

20 kysymystä kesästä 🍓


Blogissa Valokuvaajan silmin oli kiva kesähaaste, johon päätin tarttua. Nappaahan sinäkin haaste omaan blogiisi, mikäli siltä tuntuu. Olisi kiva lukea teidän vastauksia! 

Mekko vai housupuku?
En mikään suuren suuri mekkoihminen ole ollut, mutta mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän on tullut myös mekkoja käytettyä. Etenkin kesäisin on kiva laittaa mekko päälle juhliin. Housupukua en omista, enkä ole koskaan kokeillutkaan. 

Shortsit vai hame?
Valkkasin shortsit, koska ne useammin ovat jalassa. Jopa talviaikaan käytän monesti kotona shortseja (aina silloin kun on tullut laitettua vähän liikaa pökköä leivinuuniin). 

Lippis vai lierihattu?
En ole yhtään lippisihmisiä. Joka harmittaa mua kovin, koska vesillä tuo lippis olisi ihan mahtava varuste kun samalla hieman blokkaisi veden peilausta. 


 

Pehmis vai jäätelöpallo?
Ehdottomasti jätskipallo. Niitä on niin montaa eri makuakin, että pääsee maistelemaan uusia makuja (joka on ihan parasta).

Herneet vai mansikat?
Mansikka tietysti! Vaikka on herneetkin ihan maistuvia. En vaan tykkää niistä matosista hernepalkojen sisällä... 🐛

Palju vai poreallas vai järvivesi?
Poreallas tietysti. Meiltä löytyy ulkoporeallas tuosta saunan terassilta ja siellä tulee kyllä lilluttua läpi vuoden.


 

Grilliherkut vai kesäkeitto?
Valkkaan grilliherkut sen takia, koska en ole kesäkeittoa syönyt moneen vuoteen. Sen muistan että lapsena kyllä tykkäsin kesäkeitosta, ehkä se näin aikuisenakin toimisi. 

Mökki vai teltta?
Oi  mökki ❤ se on suuri haave itselläni. Ehkä joskus on kesämökki meilläkin....

Varjo vai auringonpaiste?
Ehdottomasti varjo. Millään ei jaksaisi lotrata aurinkorasvan kanssa hullun tavalla, niin mieluiten valkkaan sekä varjon että auringolta suojaavan vaatetuksen. 

 


 

Kesäsade vai kesätuuli?
Kesäsade - se on niiiiin ihanan virkistävää!

Lavatanssit vai festarit?
Onko pakko valita?! Sanoisin että kumpikaan ei ole mun juttuni, mutta jos pakko on valkata niin otetaan tuo lavatanssit. Festareita on tullut ihan tarpeeksi myllättyä nuorempana, joten se puoli on jo nähty. Tanssia en osaa, koska mulla on kaksi vasenta jalkaa eikä yhtään rytmitajua. Mutta onhan niissä lavatansseissa silti ihan kiva tunnelma. 

Roadtrip vai riippumatto?
Ehdottomasti roadtrip. Suomessa olisi niiiiiin paljon nähtävää. Voi kun olisi hivenen enemmän lomaa ja hivenen paksumpi lompakko! Myöhään nukkuminen vai aikaiset aamut?
Olen aamun kukkuja eli ehdottomasti aikaiset aamut. Päivä on melkeinpä pilalla mikäli viruu sängynpohjalla kahdeksaan saakka aamulla. Etenkin kesäaamut on ihania.

Ravintola vai piknik?
Saako valita molemmat? Piknikkiä tulee harrastettua enemmän (ainakin vene-ja retkipiknikkejä) mutta kyllä on niin ihana välillä mennä valmiiseen pöytään ravintolaankin.

Päivä rannalla vai huvipuistossa?
Hmm..tämä on hankala. En tykkää huvipuistolaitteista, en myöskään tykkää makoilla rannalla. Mutta jos saisin valita vaan huvipuistossa hengailun, ihmisiä tuijotellen ja päivän rannalla esim. kalastaen (ja niin että ei ole paahtavan kuuma).
Matkailu kotimaassa vai ulkomailla?
Suomi 💙

Trampoliini vai löhötuoli?
Meiltä ei löydy tramppaa vaikka sitä monesti meille on tarjottukin. En halua ottaa vastuulleni vieraiden lasten loukkaantumisia trampalla, joten parempi näin. Mutta itse kyllä taitaisin tykätä siellä pomppia.

Sandaalit vai tennarit?
Muuten ehdottomasti tennarit, mutta kesällä sandaalit
Hehkuva kesämeikki vai ilman meikkiä?
Olen niiiiiin huono meikkaamaan. Lähinnä näytän sirkuspelleltä meikattuna (ainakin omaan silmääni). Parempi siis mennä ilman meikkiä vaan.

Kukkien istutus vai kasvimaan lannoitus?
Minulta puuttuu viherpeukalo kokonaan. Harmi kyllä - tykkäisin kukista ja kasvimaasta. Onnistun tappamaan lähes kaikki kasvit, paitsi orvokit on selvinnyt mun käsittelyssä.
6 kommenttia:

 1. Kivoja kesäkysymyksiä.
  Jokainen nauttii kesästä omalla tavallaan.
  Parasta kai ovat mansikat ja muut kesäherkut
  keittiön puolella.
  Iloisen ihanaa kesän jatkoa kaikille Koivurannan asukkaille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juurikin näin, että jokainen meistä nauttii kesästä omalla tavallaan. <3
   Kiitos samoin - oikein ihanaa kesän jatkoa ja juhannusviikkoa!!

   Poista
 2. Hauska haaste. Tämän voisin itsekin napata. 😁

  VastaaPoista
 3. Kiva kesäinen haaste. Tämän voisin kyllä napata omaan blogiin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa ihmeessä, olisi hauska tulla lukemaan myös sinun vastauksia! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)