torstai 21. maaliskuuta 2013

Uutta, mielenkiintoista luettavaa


Uusin Leivotaan-lehti putkahti eilen postilaatikkoon. Ja nyt sormeat suorastaan syyhyää että pääsisi taas tekemään!! :) Josko viikonloppuna olisi aikaa kokeilla edes yhtä ohjetta... :)
Silmiin otti ainakin nuo voileipäkakkuohjeet. Onneksi on tulossa taas päiviä jolloin on hyvä syy leipoa, mm. pääsiäinen, isännän valmistujaisjuhlat (joita ei siis juhlita, mutta voin itse päässäni kuvitella että ne juhlittaisiin), vappu, Tyynen 1-vuotissynttärit jne jne...

 

4 kommenttia:

 1. Mitä voileipäkakkuohjeita lehdessä oli? Jos hakis itsellekin. Mä oon miettinyt jonkin ruoka- tai leivontalehden tilaamista, mutta ei oo oikein ollut aikaa perehtyä tarjontaan. Onko tuo lehti hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli muutama kala/äyriäis-painotteinen kakku (joista toinen oli hyydykekakku) ja yksi italialaistyyppinen voileipäkakku. Näytti ainakin erittäin herkullisilta! :) Olen ollut tosi tyytyväinen tähän lehteen. Joka lehdestä on löytynyt monta sellaista reseptiä, joita haluaisi kokeilla. Valitettavasti aika ei aina vaan riitä kaikkien kokeilemiseen! :) Mutta sen lisäksi on kauniita kuvia, joita on kiva ihan pelkästään katsella. Hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä lehti.

   Poista
  2. Kiitti. Täytyy käydä kaupassa tutkailemassa. Oletan, että noita saa irtonumeroinakin?

   Poista
  3. Saa irtonumeronakin. Irtonumeron hinta näyttäisi olevan 6,95 €. Muistaakseni tuo 4 lehden vuositilaus maksoi 20 €, eli säästää muutamia euroja.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)