maanantai 25. maaliskuuta 2013

Herkkubroiskua

Vähän on päivitykset perässä, johtuen erinomaisen hienoista keleistä, joita meille suotiin viikonloppuna. Ei oikein malttanut olla sisällä koneen ääressä, kun ulkona paistoi aurinko taivaan täydeltä ja kaiken lisäksi oli aivan tyyni keli.

Perjantai-iltana söimme broilerin rintaleikkeitä. Ai että oli hyviä!! Viipaloin padan pohjalle maustettuja,öljyttyjä perunoita (raakoja ja kuorineen). Päälle pistin broilerin rintaleikkeet. Sitten vaan kansi päälle ja leivinuuniin. Koko setti oli uunissa n. 1,5 tuntia. Savipadan ansiosta ruoka ei pääse kuivumaan, vaikka leivinuuni olikin melko kuuma. Kana oli ihanan mehukasta. Pelästyin, että perunat olivat menneet pilalle, kun lähes lilluivat kanasta irronneessa nesteessä, mutta päinvastoin. Perunat olivat imeneet hyvät maut liemestä, ja olivat ihan täydellisen hyviä. Tätä ruokaa meillä tehdään kyllä uudestaankin.


Perjantaina leivoin myös saaristolaisleipää tällä ohjeella.

Syynä tähän leipomiseen oli se, että Lidlistä tarttui mukaani tätä erinomaisen hyvää savukalasalaattia.
Suosittelen ostamaan, valmistavaraksi erittäin maukasta.

Ja etenkin tuon saaristolaisleivän päällä ihan erinomaisen hyvää. Näitä leipiä meillä syötiinkin viikonloppuna aamupalaksi, välipalaksi ja iltapalaksi! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)