tiistai 29. heinäkuuta 2014

Lohisoppaa


Lohisopassa nyt mitään erikoista ole...muuta kun että on meidän perheen suuren suurta herkkua ja samalla ohjeella mentiin kun ennenkin, KLIK. Mutta katsokaa näitä lautasia! Eikös näytäkin soppa vielä paljon normaalia herkullisemmalta....? :)


Nämä ihanaiset lautaset tarttuivat mukaani keväiseltä Gotlannin reissulta, KLIK. Eikä ollenkaan turha ostos!!


Ja tässä vielä koirallisille pieni vinkki, jos ette keksi mitään käyttöä kasslerille! :D No ei se kyllä meillä ollut siitä kiinni etten olisi keksinyt lihalle käyttöä. Mutta kun se kasvava pentukin tarvitsee ruokaa.... ;)


Lihamylly vaan jauhamaan ja tuloksena herkullista, rasvaista jauhelihaa. Herkullista ainakin Viskin mielestä. Meillehän tätä herkkua ei riittänyt. Ensi kerralla ostan Kassleria 10 kg, niin josko mekin saatais osamme.... ;)

10 kommenttia:

  1. Lohisoppa on kyllä superhyvää, pitäis itsekin tehdä. Muistan kun hankit nuo lautaset, ne on ihan ihkut. Mulla tarttuu kanssa sieltä ja täältä kaikkea kivaa aina matkaan, kaapit pursuaa kippoja ja kuppeja, mutta ei valiteta, astiat on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sulla on vähän samaa vikaa kuin mullakin..yks kippo sillon tällön ei oo pahitteeks! Paitsi isännän mielestä.... ;) Edellissunnuntaina käytiin parilla kirppiksellä kaverin kanssa ja kyllähän sieltä taas muutama kippo mukaan lähti. Yritin ne niin salaa kun mahdollista siirtää mun "aarrekaappiin" mutta en siinä onnistunu, heti tuli märinää "että eikö sitä romua ole jo nurkat täynnä"! :D yleensä teen niin, että vien kirppisostokset ensin jemmaan ylisille ja tuon ne sieltä ikäänkuin ikivanhoina tavaroina sisälle. Ovelaa, vai mitä...?! :)

      Poista
  2. Nam, lohisoppaa!! Ja aivan ihanat lautaset! Minulla myös astioita kaapit täynnä (on jouduttu laittaa varastohyllyjäkin niitä varten :) ) eli mies vilkuilee aina altakulmain kun kävelen astiat kolisten kaupasta - mutta enhän minäkään näpytä herran kalastusvälineostoksista, vaikka niitäkin on autotallit ja varastot täynnä - paheensa kullakin :)
    Ihana ilme Viskillä, kun herkut tuoksuu nenun alla -ja nuo korvat!!! Ne on niin hellyttävän ihanat lepakkokorvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, teillä on siis ihan sama peli kuin meilläkin! Jos tulee napinaa mun ostoksista, niin huomautan kans herran kalastusvälineistä! :) Niitäkin on navetta pullollaan, miksei siis minulla keittiö pullollaan astioita! :)
      Viskillä on vielä varsinaiset lepakkokorvat. Saas nähdä millaiset ne sit loppupeleissä aikuisena on.... :)

      Poista
  3. Lohisoppa on herkkua! Tosi hauskat lautaset olet löytänyt. Täältäkin yksi astiahullu liittyy porukoihin. Kaapit tursuavat, mutta vielä ah, niiiiiiin monta ihanaa juttua puuttuukin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä meitä astiahulluja on!! Pitäsköhän meidän perustaa joku oma ryhmä "anonyymit-astiafriikit" tms...?! :D

      Poista
  4. Mun on ollut pakko jo laittaa toisesta päästä astioita kiertoon, kun kaikille ei vain löydy tilaa. Mutta nuo kalalautaset on kyllä superhienot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tossa mielessä meiän navetta on ihan ääreist kätevä, kun sinne mahtuu!!! :) Mutta oikastihan tuo on tosi fiksua pistää kiertoon vanhaa kun ostaa jotain uutta. Noin minä toimin vaatteiden kanssa, astioiden kanssa en vaan vielä ole päässyt samaan.... :)

      Poista
  5. Tosi ihanan näköiset nuo lautaset ja tottakait soppa myös. Lohikeitto on yksi lemppariruokiani (pienellä savulohilisällä muun lohen lisäksi), vaan kotona sitä harvoin saa, kun ei ihan vaan itselle tule keiteltyö. Olen ollut tänä kesänä onnessani, että kanssasyöjä on vapaaehtoisesti syönyt useamman kerran lämminsavulohta....lohikeiton tuoksukin hällä vaan tökkii. No, koulutusta vielä. Tähän tilanteeseen on päästy 17 vuoden aikana....

    Ei astioita ole koskaan liikaa....minä juuri alkuviikosta suunnittelin kahden lisäkaapin ostoa keittiöömme....ovat vielä kaupassa, vaan eiköhän ne viimeistään ensi viikolla kotiudu meille. Mulla ei mies yleensä muuten motkota ostoistani, muistuttelee vaan ettei kauppoja tartte tyhjäksi ostaa....

    Totta kait Viski tarttis kaiken tuon kasslerin...te muut voitte syödä muuta. Meillä ollaan ihan myytyjä Viskille....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin joskus kans testata tuota savulohilisää normaalin lohikeiton joukkoon, kiitos vinkistä! :)
      Meilläkin on tuo lisäkaappien osto edessä. Ollaan puhuttu siitä jo pitkään, mutta josko nyt kesälomarahoista tulisi ostettua parit rompekaapit. Ollaan jo löydetty mitkä ostetaan kunhna vaan rahatilanne sen sallii.
      Kiva kuulla, että muitakin Viskille sydämensä menettäneitä <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)