torstai 24. heinäkuuta 2014

Puoli kiloa päivässä


..niinhän ne viisaammat väittää, että näitä kasviksia pitäs sen verran päivässä mutustella. Minä hoidin kasvisten popsimisen eilen niin, että leikkasin suuren määrän kasviksia, pistin ne folion sisään. Päälle vähän öljyä, suolaa, pippuria ja paprika&sipuli tuorejuustoa. Ja uuniin siksi aikaa kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Uunissa muhineet kasvikset saivat seurakseen broiskua.


 Tämä tietenkin kannattaisi hoitaa grillissä, mutta...laiskuus iski. Kaasupullo oli muurikan alla, enkä millään jaksanut kantaa sitä takaisin rantaan. Onhan sinne sentään 50 metriä matkaa. Juuri näitä juttuja varten meidän piti ostaa ne maitokärryt, mutta ne maitokärryihin varatut rahat tuhlattiinkin Viskiin! :) Mielestäni paljon parempi sijoitus!!
Ja Viskistä tulikin mieleeni...kun monet ovat kysyneet miten kissat ovat suhtautuneet uuteen perheenjäseneen. Lyytille nyt kaikki uudet asiat on ihan ok. Lyytihän tottuu ihan hetkessä aina meillä vieraileviin koiriinkin.


Mutta Tyyne on asia erikseen. Pikkuhiljaa ehkä jotain pientä tottumista havaittavissa, mutta kyllä vielä varmaan kuukausi menee ennen kuin on Viskin täysin hyväksynyt laumaan. Tyyne on sellainen vahvatahtoinen möksöttäjä! <3


Ja asiaa ei varmaan yhtä auta se, että Viski tykkää ajaa Tyyneä takaa..... :/

2 kommenttia:

 1. Kasvisten ja hedelmien päiväannokseen, että meillä päästäisiin lähellekään....haluaisin mehuprässin. Se, johon olen silmäni iskenyt maksaa liian paljon. Voin vain kuvitella, kuinka Viskin saapuminen on vavisuttanut kisujen sielunelämää....heidän puuhien seuraaminen voittaa varmasti mennen tullen kesän TV-ohjelmatarjonnan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään noihin lukemiin joka päivä päästä. Mutta jos nyt edes 1-2 kertaa viikossa. On sekin kai tyhjää parempi! :) Salaattia kyllä syödään päivittäin joka aterialla, mutta nuo kasvikset jäävät usein valitettavan vähälle.
   Joo ei ole paljoa telkkaria täytynyt avata... Kyllä noissa eläimissä riittää seurattavaa. Kuten varmaan teilläkin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)