sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Elämää Koivurannassa vuonna 2015

Käydään nyt vielä lyhykäisesti läpi mitä muuta Koivurannassa tehtiin vuonna 2015 kun vaan leivottiin ja laitettiin ruokaa.Huhtikuussa käytiin lyhyellä pääsiäislomalla Ylitorniossa. Hiihdettiin ja nautittiin ihanasta, aurinkoisesta talvisäästä. Täällä etelässä satoi vettä, mutta onneksi noilla leveysasteilla nautittiin vielä talvikeleistä.


Huhtikuussa jouduimme luopumaan ihanasta kissastamme, Tyynestä!! ♥ Tyyne jäi auton alle, eikä muuta vaihtoehtoa ollut, kuin antaa hänen päästä haudan lepoon. Minulla meni jotenkin tosi pitkä aika käsittää, että en enää Tyyneä näe. Ikävä iski ihan toden teolla vasta muutamien kuukausien päästä. Tyyne oli kyllä rakkaista rakkain kissa. Lepää rauhassa Tyyne!!! ♥ Toukokuussa käytiin taas koko sakki Gotlannissa lomalla. En voi kuin suositella Gotlantia lomakohteena! Etenkin koiran kanssa matkustavalle. 


Toukokuussa ihana villikkomme Viski täytti 1-vuotta!! ♥

Aavasaksaa Ruotsin puolelta kuvattuna.
 
 Heinäkuun alussa tehtiin pikainen reissu pohjoiseen, Ylitornioon. Isäntä kalasti ja me Viskin kanssa lenkkeiltiin, se mitä hirveältä "ihmissyöjäötökkäparvelta" pystyttiin. Ei enää IKINÄ heinäkuun alussa Lappiin, ainakaan ilman kunnon myrkkyjä!! Kuvaussatokin jäi aika köyhäksi, kun ei kerta kaikkiaan voinut pysähtyä sekunniksikaan paikalleen, mutten olisi tullut syödyksi elävältä.


Kuva: Kata Puupponen, VorssaInk

Heinäkuussa ystäväni Vorssa Inkistä ikuisti Tyynen kuvan toiseen sääreeni. I love it ♥ 


Heinäkuussa meille muutti myös uusi perheenjäsen, Pimu. Pikkukissan nimi oli aluksi Lempi, mutta ei hän kyllä ollut yhtään "Lempimäinen". Kutsuimme häntä Pikku-Mustaksi, josta nimi lyheni aika pian Pimuksi. Pimu otti paikkansa laumassa todella nopeasti. Lyytillä oli vähän sopeutumisongelmia uuteen perheenjäseneen, mutta Feliwayn avulla nekin saatiin selätettyä. 


Syyskuussa käytiin perinteisellä patikkareissulla, joka suuntautui tällä kertaa Hossaan. Ja taas ollaan montaa kokemusta rikkaampia!! Kyllä metsäterapia vaan on ihan parasta ♥

Ja vaikka ja mitä muuta...mutta tässä kai ne tärkeimmät ja mieleenpainuneimmat!! ♥ 
Toivottavasti jaksat lukea meidän seikkailuista vielä vuonna 2016 vuonnakin!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)