lauantai 13. helmikuuta 2016

Kanaa ja kasviksia osterikastikkeessa


Nyt on taas parsakaali (nam!!) melko edullista, joten sitä pitää tietenkin viljellä joka ruokaan. Saatattekin muistaa, kun viime syksynä tein possua ja kasviksia osterikastikkeessa..? Nyt tein ihan samaa kastiketta, mutta vaihdoin possun kanaan. Ja ai että tuli hyvää näinkin!! 
Isäntä söi tätä nuudelien kanssa, minä ihan sellaisenaan. Myös riisi sopii hyvin. Mutta eipä tämä välttämättä mitään kaveria kaipaa. Menee ihan näinkin.


Tuo osterikastike on kyllä hyvää! Mutta kohtuullisen hankalaa tavaraa saada pullosta ulos.Varautukaa siihen, että kun yritätte ravistella sitä tököttiä pullosta ulos, niin tököttiä on enemmän kaikkialla muualla kuin siellä missä sitä pitäisi oikeasti olla. Vai onko jollain hyvä kikkakolmonen tähän...?


Se olis tänään sit ohjelmassa Venemessut Helsingissä. Hyvä mennä valmiiksi katselemaan mitä vois ostaa, jos lottovoitto osuis omalle kohdalle... :D Ja Viski pääsee tänään elämänsä ensimmäistä kertaa vuorokaudeksi koirahoitolaan. Se oli just viime viikonlopun mun vanhempien tykönä hoidossa, niin en heti kehdannut heitä uudelleen vaivata koiranhoitoasioissa. Luulenpa, että tekee Viskille ihan hyvää päästä uuteen ympäristöön hetkeksi ihmettelemään. Mutta ikävähän mun sitä pikkusta riiviötä tulee... ♥

6 kommenttia:

 1. Tätä täytyy kyllä tehdä! Kuulostaa hyvältä! Emma voisi elää pelkällä parsakaalilla ja kesäkurpitsalla. Haluaisi laittaa niitä joka ruokaan. :D Mä en ole mikään parsakaalin ystävä, mutta kyllä sitä syö, jos pakko on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmalla on sitten samat tykkäyksen kohteet ku mullaki! :D Tuore parsakaali on niiiiiin hyvää :)

   Poista
 2. Hyvältä kuulosti, kävin katsomassa ohjeen aikaisemmasta postauksestasi. Tämä sopii minulle hyvin. Nimittäin usein kaivan kaapista kasviksia ja niistä teen ruokaa. Tässä on sopivasti linjaa ja kastiketta, joten lopputulos on hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tiivistit hyvin tämän ruuan syvimmän olemuksen! :) Lisäksi tämä on helppo ja nopea valmistaa, eli täydellistä arkiruokaa. Tosin miksei sovi myös juhlahetkeen herkulllisuutensa puolesta.

   Poista
 3. Mä kanssa kiroon aina tota kastikepulloa! Pirun hankalaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikseiköhän sitä oo voinu laittaa sellaiseen "truuttapulloon"?! Pitää varmaan antaa vähän palautetta!! ;) "Pitkäjärven Pirkot testasi tuotteenne..." :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)