keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Reissuvinkkejä

Öölannissa keväällä 2018.

Muutama viikko sitten tekemäni reissupostaus sai sen verran lukijoita ja kommentteja, että pakko vielä palata tähän reissuaiheeseen. Muutamat kohteet siellä toistui samoina kuin omatkin haaveeni, esim. Seilin saari, Kilpisjärvi ja Bengtskärin majakka. Jos joku niissä ehtii ennen meitä käymään, niin mielelläni lukisin reissuraportteja. Saas nähdä tuleeko itse käytyä, esim. tuolla Seilin saarella tänä kesänä. Kilpisjärvelle tuskinpa tulee nyt lähdettyä, kun lomaa on niin vähän käytössä. 

Mutta tässä muutamia, jo koettuja, mun suosikkilomakohteitani. Toivottavasti joku muukin inspiroituu näistä!
Öölantiin ei kyllästy koskaan!
Olen siellä nyt kolme kertaa ollut ja taas olisi keväälle reissu varattuna. Aina sieltä pieneltä saarelta löytää jotain kivaa, uutta katseltavaa.
Tänä vuonna aion LOPULTAKIN mennä käymään ihanassa kahvilassa, Gårdby Cafessa. Ekana vuonna ei kalamiesten mielestä ollut aikaa kahvitteluun. No se toki olikin vain neljän päivän reissu. Seuraavana vuonna olimme kaksi viikkoa reissussa, mutta kun sitten yhtenä päivänä päätimme mennä kahville, oli vappupäivä ja kahvila niin täynnä ihmisiä että totesimme parhaaksi tulla joku toinen kerta. Ja viime vuonna kahvila oli remontissa. Josko tänä vuonna...?

👉 Täältä voit käydä lukemassa Öölannin reissupostauksia.Gotlanti
Siellä olen käynyt vain kaksi kertaa, mutta kyllä mieli halajaa sinnekin jo kovin takaisin.
👉 Täältä voit käydä lukemassa Gotlannin reissutarinoita.Pyhä-Luoston kansallispuisto
Sinne haluan vielä joskus uudestaan patikoimaan. Ihana paikka ja ihania muistoja. ❤
Reissupostaus luettavissa 👉 TÄÄLLÄJoku mainitsi edellisen reissupostauksen kommenteissa Jurmon.
Jurmo on kyllä kokemisen arvoinen paikka, suosittelen.
👉 TÄÄLTÄ voi käydä lukemassa meidän viime syksyn reissusta sinne.Myös Nuorgam mainittiin kommenteissa.
👉 TÄÄLTÄ voi käydä lukemassa meidän Nuorgamin reissusta. Käytiin siellä heinäkuussa 2013 ja Nuorgam jäi kyllä ikuisesti meidän mieliin. Ei pelkästään sen takia että se oli niin upea paikka ja Jimikin oli vielä reissussa mukana. Vaan myös sen takia, että minua kosittiin juuri Nuorgamissa. Kosinta tuli aika puun takaa, koska eihän me olla koskaan edes oltu kihloissa. Ja niin meni kosinnasta vajaa 2 kuukautta ja oltiin jo naimisissa. Mitä sitä turhia aikailemaan!😀


Olen itse päättänyt nyt alkaa enemmän arvostamaan myös lähinurkkamatkailua. Koska lomaa on tänä kesänä ne hurjat 10 päivää, niin pakko yrittää tehdä retkiä myös ihan omiin lähinurkkiin. Miksei sitä voisi joskus ottaa vaikka trangiaa mukaan ihan normilenkille ja tehdä siitä lenkistäkin elämys. Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.... 😉

5 kommenttia:

 1. Matkapostauksia on tosi mielenkiintoista lukea. Ihastuttavia kuvia oot napannut reissuilta. :) Tuo Gotlanti kiinnostaa erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaura! <3
   Suosittelen kyllä Gotlantia ehdottomasti. Ja jos sinne joskus menette, niin voin kyllä vinkata muutamia kohteita missä kannattaa ehdottomasti käydä! ;)

   Poista
 2. Mukavia matkoja ja muistoja <3
  Joo, kokeilkaa ihmeessä kotinurkissa eräilyä! Me harrastetaan sitä usein, meillä on retkireppu aina pakattuna tuossa terassilla että se on valmiina lähtöön kun inspiraatio iskee. Napataan vaan jääkaapista Atrian hiillosmakkarat ja sinappi mukaan :D
  Reippaita lenkkejä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te toimittekin yhtenä mun inspiraattorina!! <3
   Ja kiitos - saa nähdä mitä kivaa löydetäänkään tästä ihan lähinurkista! :)

   Poista
  2. EMMÄÄKESTÄ <3 Ihanasti sanottu, kiitos.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)