perjantai 28. helmikuuta 2020

Italianpata


Tässä taas yksi erittäin helppo ja nopea arkiruoka. Tämä on yksi mieheni lempiruoista. Minä en itse tykkää siitä valmiista "lisää vain jauheliha" italianpadasta. Näissä valmispusseissa on joku mauste joka ei osu mun makuhermoon yhtään ja siitä syystä ne jää kyllä syömättä. Päätinkin nyt tehdä samaisen ruuan alusta loppuun itse ja se oli hyvä se, koska tästä italianpadasta jopa minäkin tykkäsin. Tämä menee siis jatkoon, koska ainekset on yksinkertaiset ja ruuanvalmistus nopeaa. 

Kuvat ei ihan anna oikeutta tälle ruualle! 

Italianpata


500 g jauhelihaa
1 valkosipulinkynsi
2 sipulia
3 dl vettä
2 rkl tomaattisosetta
1 prk tomaattimurskaa
1 lihaliemikuutio
2 dl rakettispagettia
200 g pakasteherne-maissi-paprikaa

Paista jauheliha paistinpannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää ne pannulle ja anna pehmentyä. Kaada paistinpannun sisältö kattilaan. Lisää mukaan vesi, tomaattimurska ja -sose, liemikuutio, spagetti ja herne-maissi-paprika. Anna kiehua hiljalleen, kunnes spagetti on kypsää.




Elämä on taas näyttänyt molemmat puolensa, niin sen paremman kuin sen nurjemmankin puolen. Viime viikolla saimme olla mukana ihanan, uuden kummityttömme ristiäisissä. 💕 
Muutama päivä tästä elämä näytti taas sen nurjan puolensa, kun hyvä ystävä joutui saattamaan rakkaan koiransa ikiuneen. Tästä koirasta ehti itsellekin tulla kovin rakas, koska olin hänet tuntenut ihan yhtä kauan kuin ystävänikin, yli 11 vuotta. Kyllä nämä aina kirpaisee ja kovin... ❤



Muistakaamme siis nauttia elämästä ihan joka päivä! 🌞


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)