keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Viski 6vee ❤


Koiramme Viski juhli eilen 6vee synttäreitään! 🎈
Nyt kun ikää alkaa tulla lisää ja tiedetään vaivat mitkä hänellä jo on, niin näistä kaikista ikävuosista ja ihan jokaisesta päivästä ottaa ilon irti minkä vielä saamme yhdessä viettää. ❤Viski on taas oireillut viime ajat enemmän sitä kipeätä olkapäätään. Johan tässä melkein kaksi vuotta päästiinkin eteenpäin ilman oireita. Menemme ensi viikolla taas nivelrikkokontrolliin ja siellä varmaan mietitään taas, että minkälaisella hoidolla mennään eteenpäin.Olimme hetken aikaa jo ilman Neurontin lääkitystä, mutta se oli pakko nyt palauttaa takaisin kun kivut kovenivat. Moni on sanonut, että tämä kevät on saanut oireettomatkin koirat kipuilemaan. Kevään kelit on ollut aika kosteita ja tuulisia ja ilmeisesti nämä ovat vähän kurjia kelejä nivelrikko kipuilijoille.

Mutta ei murehdita tulevaisuutta, vaan nautitaan tästä ja ihan jokaisesta hetkestä! ❤Tänään kävi synttärilahjana koirahieroja kotona antamassa Viskille laserhoitoa kipeään olkapäähän ja selkään, jonka lihakset ovat aivan jumissa. Saatoin taas hetkellisesti miettiä, että koskakohan olen itse viimeksi käynyt hierojalla, mutta pääasia tietenkin että Viski voi hyvin! 😁

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea koiruudelle. Kumpa helpottaisi tai saisitte keksittyä jotkin hyvät hoidot kipuihin. Auttoiko hieronta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viski kiittää onnitteluista. Valitettavasti emme voineet kuitenkaan hieroa, koska ei ollut varmuutta että voisiko joku tulehdus aiheuttaa kivut. Onneksi nyt selvisi että kivut ovat iskias kipuja. Nyt toivomme että saamme ne helpottamaan oikealla lääkityksellä ja liikunalla.

   Poista
 2. Paljon onnea viskille, näin jälkijunassa. Voin vain kuvitella, millaista viskillä on kipuineen, kun itse tiedän millaista meillä kaksijalkaisilla on vastaavissa asioissa. Sama se on ihmisilläkin ja voin vakuutta, että koko viime kevät oli todella tuskaista aikaa. Mutta kuten kirjoitit, katse tulevaan ja toivotaan että viskiäkin voidaan auttaa vaivoissaan, jolloin edessä olisi vielä monet lukemattomat vuodet yhteisine reissuinenne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viski kiittää onnitteluista! <3
   Saimme onneksi hyvän avun eläinlääkäristä. Tykkään meidän omasta ell koska hän tutkii aina niin perinpohjaisesti. Kipujen syyksi paljastui ns. iskias-kivut. Onneksi takaraajojen refleksit olivat vielä kaikki tallessa, joten nyt lähdetään hoitamaan kipulääkityksellä sekä oikeanlaisella liikunnalla. Toivotaan että kivut saataisiin tällä tavalla kuriin! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)