tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden vaihtumiset juhlittu

Nyt on taas juhlat juhlittu hetkeksi ja arki alkakoon. Paitsi että lauantaina juhlitaan taas kahden ystävän kolmekymppisiä! :)

Jimilläkin oli uudenvuodenaattona koiraseuraa, kiitokset Aarnelle & omistajille:


Aattona tuli tietenkin syötyä nakkeja ja perunasalaattia. Niin ja savustettiinhan me myös lohta. Mutta kuvat taas, ihme, jäi ottamatta.... Tälläistä viiniä nautin ruuan kanssa. Tämä on yksi joululahjaksi saamista viineistämme, ja täytyy sanoa, että tätä ostan kyllä lisää. En yleensä tykkää ihan kuivista valkkareista, mutta tämä oli kyllä hyvää. Eli viini on siis Australialainen Lindemans Early Harvest Semillon Sauvignon Blanc. Huomasin vaan, että tätä ei myydä Someron Alkossa. Täytyy ehkä pyytää heitä tilaamaan, tai käydä taas Forssassa Alkossa...


Eilen syötiin ribsejä, kiitos Äitin joka niitä meille antoi!! :) Keittelin ensin vesi-cokis-suola-pippuri seoksessa niitä pari tuntia. Tein marinadin Hoi Sin-kastikkeesta, soijasta, öljystä, fariinisokerista, suolasta ja pippurista ja lihojen marinoitua muutaman tunnin jääkaapissa. Tämän jälkeen grillasimme ne uunissa molemmin puolin. Liha oli ihanan suussa sulavaa ja irtosi hienosti luista. Jäin vain kaipaamaan sitä aitoa savunmakua jonka näihin saa grillattaessa. Ei taas ollut äitin tekemien veroisia! :) Pidän aina sitä mittarina, että olenko onnistunut tekemään yhtä hyvää ruokaa kuin äiti, ja jos olen, niin silloin olen onnistunut! :)Ja tässä taas jouluhalkoa, jonka tein maanantaina, herkkua oli:

Ja tässä vielä muutama lupaamani kuva joululahjoista. En kuvannut eilen kaikkia, mutta tässä nyt muutamia:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)