tiistai 22. tammikuuta 2013

Possun lapaa, wrappeja, dippailua...

Vähän taas jäänyt päivitykset viikonlopulta. Mutta tässä siis viikonlopun herkkuja!

Perjantaina tein jääkaappiin suuren kasan wrappeja. Helppoja tehdä, ja mukavia naposteltavia! :) Laitoin siis tortillalevyjen väliin itse tehtyä kurkkumajoneestia (valmista majoneesia, kurkkusalaattia, sweet-chili-kastiketta), paistettuja kanan fileesuikaleita, tomaattia, salaattia ja fetajuustoa. Näihin sopisi vielä jalapenot ja cheddar-juusto, mutta niitä ei valitettavasti kotoa löytynyt...


Lauantaina sain taas astua valmiisen ruokapöytään! Olin itse töissä, ja ruoka olikin valmiina kun tulin kotiin. Ruokana oli 7 tuntia leivinuunissa hautunutta possun lapaa ja valkosipuliperunoita, NAM!!!


Possun lapa oli alennuksessa ja laskin, että tämänkin ruoan hinnaksi tuli annosta kohden n. 2 €. Ja joku vielä väittää, että halvalla ei saa hyvää.... :)

Lavan kanssa juotiin joululahjaksi saatua punaviiniä, Espanjalaista Radio Bocaa. Viini oli hyvää, mutta ehkä vähän liian "kevyttä" tämän ruuan kanssa. Vaikka viinin suosituksissa onkin, että sopii hyvin possun kanssa, mutta ehkä tämä olisi vaatinut jonkun ns. pataviinin.

Maanantai-iltana tyhjennettiin pakastinta ja syötiin iltapalaksi leivinuunissa paistuneita broiskun nuijia ja -siipiä, mozarellatikkuja, sipulirenkaita sekä kurkku-ja porkkanatikkuja. Dippinä oli Taffelin valmis Ranch-tippi (sekoitettuna tietenkin kermaviiliin).


P.S. Kakku oli muuten ihan pirun hyvää!! :) Pätkismoussea on pakko tehdä uudestaankin jonkun luomuksen väliin.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)