keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ihana, ihana ulkojää

Lopultakin saimme viikonloppuna aikaiseksi kolata omaan rantaan itsellemme ulkojään! :) Eilen sinne saatiin valotkin, kyllä nyt kelpaa luistella. Eilen oltiin n. 3 tuntia pelaamassa. Ja voin sanoa, että muutaman vuoden luistelutauon jälkeen on alaselkä ja kyljet aika kipeenä.... :)

Siinä luistelun lomassa tuli väännettyä taas muutamat pullat. Tein näitä hyviksi todettuja kristallipullia. Tällä kertaa käytin Floran valiljakastiketta. Se oli hiukan kevyempää tavaraa kuin Valion samanmoinen, joten taikinakin nousi nyt ihan normaalisti.


Iltapalaksi syötiin pizzaa. Pakastimessa oli Lidlin valmis pakastepizza, pepperoni ja kinkku täytteellä. Täydensin pizzaa vielä purkillisella tonnikalaa, sipulilla, tomaatilla ja lisäjuustolla. Nam! Pizza oli n. 10 minuuttia kuumassa leivinuunissa, ja kyllä oli hyvää!

Tässä vielä kuva Jimin uudesta tyttöystävästä! :) Kiitokset Elsalle lahjoituksesta, Jimi on nyt niiiiin onnellinen! Pupu kulkee koko ajan mukana. Nukkumaankaan ei voi mennä ellei ole pupu kainalossa.

2 kommenttia:

  1. Nyt mäki voisin koittaa luistelua! ..jos ois luistimet.. :D

    VastaaPoista
  2. Eipä ole tullut tänä talvena luisteltua ja tuskin tuleekaa jäälle lähdettyä. Omistan nätit kaunoluistimet, mutta niillä rupeaa todella nopeasti särkemään nilkkoihin. Kunpa saisin hokkarit käsiin.. :D Kun olin pieni, niin isä jäädytti kerrostalomme pihan ison hiekkalaatikon. Siinä me sitten naapurin tyttöjen kanssa luisteltiin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)