keskiviikko 11. syyskuuta 2013

After Eight -juustokakku

Työkavereille leivoin naimisiin menon kunniaksi After Eight -juustokakkua. Olen tehnyt samaista kakkua ennenkin, KLIK, mutta silloin unohtui ottaa kuva.
Tämä on erittäin helppotekoinen, eli aremmatkin leipurit uskaltavat varmasti kokeilla.
Halusin kakusta korkean, joten tein ohjeen kaksinkertaisena. 

After Eight juustokakku 

 

Pohja:
150 g Digestive keksejä
70 g sulatettua voita

Täyte:
200 g After Eight suklaata
200 g Philadelphia tuorejuustoa
3 dl kuohukermaa

 Murskaa keksit ja lisää joukkoon voisula.
Laita seos irtopohjavuokaan.
Sulata suklaa vesihauteessa.
Kun suklaa on sulanut, sekoita joukkoon tuorejuusto.
Vatkaa kerma ja sekoita varovasti suklaa-juustoseokseen. Kaada täyte pohjan päälle.
Laita kylmään muutamaksi tunniksi. Koristele haluamallasi tavalla.
Minä koristelin ranskanpastilleilla.


HUOM! Käykäähän osallistumassa Mustikkasuun blogissa järjestettävään arvontaan! Aikaa osallistua on sunnuntaihin 15.9. saakka. Ja tutustukaa muutenkin blogiin, joka on täynnä aivan ihania herkkureseptejä!
Meidän juhliinkin tuli muutama ohje käytyä sieltä nappaamassa! :)

5 kommenttia:

  1. Oi nam! Tahtoo kanssa tällaista. Eikä tosiaan vaikuta vaikealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vaikee ei! Ainoa vaan on se, että koska liivatteita ei käytetä, niin kakku jää aika "pehmeäksi". Kylmillä ilmoilla ei haittaa, mutta kesähelteellä ei tämän kakun tekemistä kannata edes yrittää, nimimerkillä kokemusta on! ;)

      Poista
  2. herkullisen kuulonen!minkä kokoseen vuokaan sun kakkus on tehty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm..tää oli tehty tuollaiseen sydämenmuotoiseen vuokaan, olisko se ehkä 26 cm halkaisijaltaan jos sitä ajattelis pyöreänä vuokana. ☺

      Poista
    2. ok, kiitti :) onko tuo ohje millä teit sen vai tuosta annetusta kaksinkertanen?

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)