maanantai 30. joulukuuta 2013

Kilttejä oltiin oltu

..ainakin joululahjoista päätellen! :)

 Kaikista toivotuin lahja oli uusi kahvinkeitin. Ja hyvin oli pukki meitä kuunnellut, koska uusi kahvinkeitin saatiin. Ja on kaiken lisäksi vielä samaa OBH Nordican Chilli -sarjaa kuin mikro ja yleiskonekin! :)
Kuvasta ei ehkä näy tuo keittimen todellinen koko, mutta se on siis todella näpsäkän kokoinen, vie paljon vähemmän tilaa kuin normaali keitin. Siksipä päätinkin että nyt voin ostaa myös samaa sarjaa olevan vedenkeittimen ja se saa sijansa tuosta kahvinkeittimen vierestä! :)

Paljon tuli myös kivoja astioita, kuten tämä ihana kannu (joka kylläkin kuvassa näyttää kovin pieneltä, sitä se ei ole). Tuli myös paljon uusia muumiastioita. Nyt täytyy jo laajentaa muumiastia hyllyä! :) Ajattelin jos tuo isäntä rakentaisi minulle jonkun uuden hyllyn, niin saisin kaikki mukit kunnolla esille. Nyt ne ovat siellä astiakaapissa oven takana piilossa.

Muumilusikoitakin tuli lisää. Ja muutama uusi kakkuvuoka. Oikein jo sormet syyhyää päästä niitä testaamaan.

Lisäksi tuli mm. tämä ihana posliininen maitotonkka, muutamat villasukat, Miksi ranskalaiset lapset syövät kaikkea- kirja (joka muuten on erittäin mielenkiintoinen), suklaata, lahjakortteja, juustoja & viinejä jne jne.


Kisut ja koiruuskin saivat suuren määrän paketteja. Jimi ja Tyyne avasivat omat pakettinsa. Lyyti ei oikein hokannut mikä on jutun juoni. No, Jimi sitten auttoi Lyytiäkin pakettien avaamisessa.

Niin että suuri kiitos vaan JOULUPUKILLE (ja pukin apureille)! <3


9 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja oot sinäkin saanut :) Tuo kahvinkeitin on tosi suloinen.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No kyä pysyy!!! Aika tehokas ja hiljainen tuo keitin. TYKKÄÄN!! :)

   Poista
 3. Kylläpä ollaa täälä Koivurannasaki oltu kilttinä!! <3

  VastaaPoista
 4. Näpsäkän näköinen kaffemasiina! Meillä jäi kissat tänä vuonna ilman paketteja, mutta ihmekös tuo, kun tuhmia ovat koko lauma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin kisut on vähän tuhmustellu, niinku kyllä Jimikin on ollut välillä vähän tottelematon, mutta sallittakoon se! :)
   Ja sitä paitsi en itse ostanut elukkalaumalle yhtään lahjaa, vaan kaikki paketit tuli jostain muualta (joulupukilta).
   Jimppa saa lahjansa vasta tammikuussa, kun aloitetaan höntsä-agilitykurssi! :D Ja joku vielä väittää ettei vanha koira opi uusia temppuja...pyh ja pah sanon minä!

   Poista
 5. Ihania hyödyllisiä lahjoja olet saanut. Minun lahjoista uudeksi silmäteräksi nousi ihana punainen iso pata ja kunnon lämpömittari keittiötouhuihin. Kummankin puuttuminen ollut vaan ihan saamattomuutta, vaan onneksi oli pukki nyt kuunnellut tarkkaavaisena. Ilman muuta nelijälkaisille kans kohtuudella paketteja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)