torstai 5. joulukuuta 2013

Mistä tiedät olevasi kissan omistaja?


Iltalehdessä oli hauska juttu kissan omistamisesta, joka kyllä osu ja uppos, ainakin meikäläiseen! :) On nuo kissat sellaisia (ihania) pirulaisia! Nyt kun isäntä on poissa (ja hän siis on meillä se kovempi kurinpitäjä), on Tyyne 1,5 v alkanut hyppimään pöydille & käymään yläkerrassa ja tekemään kaikkea muutakin ei-sallittua. Kissa siis tällä hetkellä suoraan sanottuna näyttää minulle keskisormea!
No, on siis jotain hyötyäkin siitä kun isäntä palaa kalareissulta ja lauma toivottavasti palautuu taas ruotuunsa! 
Ja tuosta kalareissulta palaamisesta tulikin mieleeni, että toivottavasti pääsevät ehjin nahoin kotiin saakka. Nyt kun jyllää se myrsky tuolla Tanskan huitteilla, toivotaan että se ei sinne Gotlantiin saakka yletä... :/

Mutta takaisin kissoihin, tässä siis muutama hyvä kohta siitä Iltiksen jutusta:

*  Et koskaan taittele hyvää pahvilaatikkoa suoraan pahvinkeräykseen.
 

* Lukemisharrastus on romahtanut, syystä että kissa tulee aina makaamaan lukemasi kirjan/lehden päälle. * Suonenvetokaan ei saa sinua nousemaan sohvalta, jos kissaystäväsi on käynyt hurisemaan ihanan lämpöiseen kainaloosi.


*Saatat itse kutsua murustasi sellaisilla hellittelynimillä kuin "Saatanan kätyri", mutta jos joku muu erehtyy tekemään saman, hän ei ole enää tervetullut kotiisi.


* Vaikka katti kaataisi telkkarin, repisi verhot alas ja pudottaisi kukkamaljakon lattialle, sen ei tarvitse kuin katsoa sinua silmiin, kallistaa päätään ja sanoa "mau" ja olet valmis antamaan kaiken anteeksi. 


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA (ja Itsenäisyyspäivää) KAIKILLE!!! <3

11 kommenttia:

 1. Hih hih, mää näin saman jutun ja mua nauratti äänee, suurin osa oli niiiiiiii totta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, vatsakippurassa nauroin! Kyllä ne kissat sellaisia pikkupirulaisia osaavat olla!! :)

   Poista
 2. Kipitinpä vastavierailulle, listaan nimesi lisäsin. Ihania elukoita sulla, tarttee perehtyä sivuihin paremmin kunhan tästä ennätän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vierailulle!! Meiän elukat ne taitaa tämän blogin päätähdet ollakin! :)

   Poista
 3. Alkoipa kissattomaakin hymyilyttämään kiteytys :D Nautitaan vkonlopusta kera kierojen pirulaisten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus muistan lukeneeni koirista jotakin samanmoista, mutta se taisi olla tehty rotukohtaisesti. Meillä kyllä osui ja upposi sekin! :) Täytyy ehkä joskus julkaista sekin.

   Poista
 4. Oiii, ihania kuvia! Mulla ei ole kissaa allergian takia, mutta vanhimmalla tyttärellä on omassa kodissaan kaks kissaa ja koira. Ja kyllähän nuo yllämainitut väittämät tuntuvat pitävän paikkansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yllättävän hyvin kaikki väitteet pitivät paikkansa! Meillä nuo katit on onneksi suht tottelevaisia. Ovat ottaneet koirasta mallia, ja välillä ovat enemmän koiramaisia kuin kissamaisia.

   Poista
 5. Voi ei...onko teiän kisu jo ihan kunnossa?! <3
  Kyllä nuo eläimet on meilläkin sellaisia kullannuppuja. Vaikka välillä vähän koettelevat hermojamme (ja lompakkoamme) en niitä silti kyllä mistään hinnasta pois antaisi! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)