maanantai 16. joulukuuta 2013

Boom Kah


Otsikosta voikin jo päätellä että täällä ollaan oltu ihan Robin huumassa! :)
Kummitytön kanssa käytiin lauantaina Turun Karibiassa ensin kylpylän puolella polskimassa ja illan kruunasi Robinin keikka. Voi vitsi sitä kiljunnan määrää! :)
Illalla meille tuli yöksi yksi todella onnellinen & todella väsynyt Robin fani, hieno uusi Robin T-paita päällä! <3


Sitä olis sitten enää reilu viikko jouluaattoon, aapuuva... On nimittäin ne muutamat joululahjat mitkä aion itse tehdä, vielä AIVAN kesken!!! Saisiko jouluaattoa millään lykättyä vielä parilla viikolla...?!
No, sit täytyy vaan ilmoittaa lahjojen saajille että joulupukki ajoi yllättäen porotokan kanssa ojaan ja joululahjojen saanti myöhästyy muutamalla päivällä! :)


Pitäisi vaan ottaa näistä kaveruksista mallia ja rentoutua, kyllä ne lahjat siitä sitten valmiiksi tulee kun ovat tullakseen! <3

8 kommenttia:

 1. Kisut osaa rentoutua, osaispa tosiaan itekin samalla tavalla! Mun kaks tytärtä olivat myös Robin huumassa lauantaina :) Nuorin on 12 vuotias enkä yksin häntä voinut sinne päästää, isosisko lupas mennä seuraks.Ja tämä isosisko oli ihan yhtä Robin huumassa keikan jälkeen kuin nuorimmainen ja ikää on 22 v :) Kyllä se Robin hurmaa siis vähän vanhemmatkin tytöt, olisin itekin mennyt mukaan jos ei olis tätä piparkakkutalotehdasta just nyt toiminnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä se vaan se Robin on ihan mahtava idoli tuollaisille pikkytytöille!! Ihanan energinen ja laulujen sanoituksetkin ovat todella hyviä, varsinkin verrattuna monen tytön idolin Cheekin biiseihin. Niissä vaik kaikista kauneimmat tytöt ovat parhaita, kun taas Robin laulaa luonnonkauniista tytöistä. Aikas kultainen poika!! <3

   Poista
 2. No voihan Robin!:D Sinne vaan jatkoks sohvalle löhöömään, tulee se joulu ens vuonnaki!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee tulee, mutta luulenpa et se teiän jäpikkä on sillon kasvanu jo moninkertaisesti yli sen joululahjasta!! :D Mut viimeistään Uutenavuotena se lahja on valmis, sen lupaan!! <3

   Poista
 3. Todella kauniit värit teidän kissoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Kun tuo nuorempi (ja pienempi) kisu Lyyti oli pentu ja kissat makasivat sylikkäin, näytti vaan että sohvalla on yksi iso kissa, jolla on monta tassua ja pari häntää.

   Poista
 4. Oi Robin! Minäkin olisin niiiin tahtonut lähteä tuonne keikalle lasten kanssa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)