lauantai 7. joulukuuta 2013

Jeeeee - LUNTA!!!!


Vai onko tämä sittenkin unta - maa on VIHDOINKIN valkoisena!! :)


Pikku-Lyyti näki ensimmäisen kerran elämässään lumen. Voi sitä ihmettelyn määrää!! <3
Kaikista ihmeellisimpiä oli lumen alta törröttävät ruohonkorret, niitä ihmeteltiin oikein urakalla. 
Ja niin kivaa se lumi oli, että koko päivänä ei pikkukisu suostunut tulemaan sisälle.


Ja niin nuortui meidän pappastikin taas vähintään viisi vuotta, kun lunta tuli maahan!! <3
Jimi ei muutenkaan välitä lämpimistä keleistä, mutta nyt kelit ovat olleet ihan täydelliset Jimille; pikkupakkanen ja hiukan myös lunta. Ai että siinä lumessa on niiiin kiva kieriä!! :)
 Tyynekin taisi vähän seota lumen tulosta ja voi sitä riehumisen määrää. Mutta onneksi se tapahtui tällä kertaa pihalla... ;) Yleensä se tapahtuu aina sisällä ja se taas tarkoittaa sitä, että isännän palaa käpy ja kissat lentää kaaressa pihalle (kuvainnollisesti kylläkin, oikeasti ne osaavat hävitä kuin pieru saharaan siinä vaiheessa kun isännän alkaa hermo menemään, viksuja kissoja siis).

HarmaaHapsi

Voi kunpa lumi pysyisi nyt maassa ja olisi tänäkin vuonna valkea joulu!!!!!! <3

4 kommenttia:

 1. Hyvä toi kissojen kuva! :D sylviki vetää pihalla ihme pomppuja suuntaan ja toiseen. Mitä lie lumi-hepuleita! Lauantaina lähettiin lenkille suoraa tosta pellolta ja ku Paavo näki ettei pääsekään tietä pitkin kävelemään, ni juoksi äkkiä takas ovelle! :D kyllä se sit pienen patistamisen jälkeen lähti mukaan. (Tosin se kulki parikymmentä metriä perässä, korvat luimussa..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pikku-Paapo!!! <3
   Paavon täytyy lenkkeillä vaan Jimpan kans, läheisyys lämmittää! <3
   Lyyti ei tullu lauantaina ollenkaan sisälle, touhus vaan lumessa. Ja se on ihme se, Lyyti kun muuten viihtyy paremmin sohvalla kun ulkona.

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja voi sitä riemua! Tunne oikein välittyi ruudun toiselle puolelle. Lapset ja eläimet nauttivat paljon lumesta, usein me aikuiset emme niinkään. Lumi on ihanaa, koska se valaisee pitkän synkeän kauden ja kuinka kaunista se onkaan kun kimaltelee auringossa. Lumisia päiviä teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuisille suuri lumimäärä tarkoittaa ikäviä velvollisuuksia; lumen kolaamista. Meilläkään kun ei ole traktoria tai mönkkäriä ja kolattavaa riittää, niin riittäisi ihan sellainen pieni lumimäärä talvelle. Lapset ja eläimet vaan nauttivat mitä enemmän sitä lunta on! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)