tiistai 14. lokakuuta 2014

Jauhottomat letut


Tulipahan kokeiltua jauhottomia lettuja. Monissa blogeissa on jo pitkän pitkän aikaa kohistu banaaniletuista, mutta mua ei ole oikein se ohje houkuttanut kokeilemaan. Myrkynkeittäjä -blogista löytyi hieman toisenlainen jauhottomien lettujen ohje, jota oli pakko testata. Mun mielestä näissäkin vaan maistui jotenkin ihan liikaa kananmuna. Ehkä suolaisten lättyjen pohjana tää olis ihan ok, mutta en oikein lämminyt näille kermavaahdon ja hillon kanssa....


Jauhottomat letut

 6 kananmunaa
3 dl kermaa
2dl vettä
2rkl psylliumia
suolaa
Voita paistamiseen

Vatkaa munien rakenne rikki.Kaada sekaan kerma, vesi, psyllium ja suola. Vatkaa ainekset hyvin sekaisin. Anna taikinan turvota 15min. Jos taikina tuntuu liian paksulta, voit lisätä vettä tai kermaa sen verran, että paksuus on hyvä.
Paista letut voissa pannulla. Anna paistua hitaasti rapeaksi molemmin puolin. 
Tarjoile mansikkahillon ja kermavaahdon kanssa! :)


Viskillä on muuten ensimmäinen koiranäyttely takanapäin, tuloksena L2. Näyttelypäivästä voi käydä lukemassa lisää Viskin omasta blogista, KLIK.


On meillä hieno pentu!! ♥

2 kommenttia:

  1. Mäkään en oo oikein lämmennyt noille jauhottomille letuille. En oo kyllä kokeillutkaan, mutta taidan pysytellä tutussa ja turvallisessa ohjeessa, kun ei ole kerran pakko jauhoja vältellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mäkin pitäydyn tästä lähtien ihan normaaleissa lätyissä. Kun ei meilläkään mitään syytä ole jauhoja vältellä. Pakko oli vaan yrittää vähän juosta trendien aallonharjalla, mutta ei se näemmä ollu ollenkaan mun juttuni.... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)